Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 204384,
    "slug": "hotdogs-de-luxe-stephane-reynaud",
    "nstc": null,
    "title": "Hotdogs de luxe",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "D/2014/0034/179",
    "description": "Een hotdog ken iedereen, als snelle hap met mosterd, ketchup en eventueel zuurkool. Veel variatie was er niet en de hotdog werd niet echt als culinair hoogstaand beschouwd. Maar als je met worsten van superkwaliteit werkt en die omringt met de lekkerste ingredi\u00ebnten, dan kun je een driesterrenhotdog bereiden. Neem een heerlijk vers broodje, gebruik een Weense worst, een frankfurter, een rookworst, een cervelaatworst, een chipolata of streekeigen worst en combineer met gesmolten kaas, lekkere groenten, een pittig sausje...en je zult gegarandeerd scoren.<br/>De tekeningen in Hotdogs de luxe toveren een glimlach om je mond, de recepten en de foto's doen de rest. Laat je inspireren door de verrassende combinaties:<br/>de Mimi - een knackworst met sjalotjes, comt\u00e9 en zure room,<br/>de Derrick - een frankfurter met gerookt spek, zuurkool en koriander,<br/>de Cheryl - een Weense worst met schapenkaas, kersenconfituur en munt,<br/>de Musclor - een cervelaatworst met munster, peer, mosterd en komijn,<br/>de Capri - chipolata met tomatenpesto, komkommer en kappertjes,<br/>de Patat - merguez met aardappel, currysaus en pijnboompitten,<br/>de Noeska - gevogelteworst met gerookte zalm, lente-ui en dille...<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 144,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-08-27",
    "publication_date_latest": "2014-08-27",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789022330012",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:14:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 149,
        "slug": "wpg-uitgevers-belgie-nv",
        "name": "WPG Uitgevers Belgie NV",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112083,
            "slug": "stephane-reynaud",
            "key_names": "Reynaud",
            "names_before_key": "St\u00e9phane",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Hotdogs de luxe

ID 204384
Slug hotdogs-de-luxe-stephane-reynaud
Contributors
Author : Stéphane Reynaud
Annotation D/2014/0034/179
Description Een hotdog ken iedereen, als snelle hap met mosterd, ketchup en eventueel zuurkool. Veel variatie was er niet en de hotdog werd niet echt als culinair hoogstaand beschouwd. Maar als je met worsten van superkwaliteit werkt en die omringt met de lekkerste ingrediënten, dan kun je een driesterrenhotdog bereiden. Neem een heerlijk vers broodje, gebruik een Weense worst, een frankfurter, een rookworst, een cervelaatworst, een chipolata of streekeigen worst en combineer met gesmolten kaas, lekkere groenten, een pittig sausje...en je zult gegarandeerd scoren.<br/>De tekeningen in Hotdogs de luxe toveren een glimlach om je mond, de recepten en de foto's doen de rest. Laat je inspireren door de verrassende combinaties:<br/>de Mimi - een knackworst met sjalotjes, comté en zure room,<br/>de Derrick - een frankfurter met gerookt spek, zuurkool en koriander,<br/>de Cheryl - een Weense worst met schapenkaas, kersenconfituur en munt,<br/>de Musclor - een cervelaatworst met munster, peer, mosterd en komijn,<br/>de Capri - chipolata met tomatenpesto, komkommer en kappertjes,<br/>de Patat - merguez met aardappel, currysaus en pijnboompitten,<br/>de Noeska - gevogelteworst met gerookte zalm, lente-ui en dille...<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher WPG Uitgevers Belgie NV
Imprint
Language dut
Page count 144
Duration
Publication date first 2014-08-27
Publication date latest 2014-08-27
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789022330012 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!