Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 248773,
    "slug": "hotelschool-spermalie-5-de-kers-op-de-taart",
    "nstc": null,
    "title": "Hotelschool Spermalie 5: De kers op de taart",
    "subtitle": "culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overheerlijke desserts worden stap voor stap bereid: van een eenvoudige cr\u00e8me anglaise, sorbet, mojito fruitsalade, panna cotta, granit\u00e9 of chocolademousse tot een gesofisticeerde bavarois, chocoladeschuimtaart, ijsvacherin, millefeuille, miserable of biscuit. Voor elk wat wils. En voor de gevorderde hobbykoks komen er nog een aantal extra garnituren, zoals een suikerbel of een chocoladedruppel, als toetje bovenop. De basisrecepten worden minutieus uitgelegd en groeien uit tot culinaire pareltjes. Alle bereidingswijzen worden in beeld en tekst duidelijk toegelicht en bieden zodoende garantie op succes! Met dit boek als leidraad zet u voortaan zonder problemen een heerlijk assortiment desserts op tafel.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 118,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2010-10-21",
    "publication_date_latest": "2010-10-21",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789058563477",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:19:23+00:00",
    "publisher": {
        "id": 571,
        "slug": "stichting-kunstboek",
        "name": "Stichting Kunstboek",
        "created_at": "2025-09-19T12:30:31+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:44+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Hotelschool Spermalie 5: De kers op de taart

culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie
ID 248773
Slug hotelschool-spermalie-5-de-kers-op-de-taart
Contributors
Annotation
Description De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overheerlijke desserts worden stap voor stap bereid: van een eenvoudige crème anglaise, sorbet, mojito fruitsalade, panna cotta, granité of chocolademousse tot een gesofisticeerde bavarois, chocoladeschuimtaart, ijsvacherin, millefeuille, miserable of biscuit. Voor elk wat wils. En voor de gevorderde hobbykoks komen er nog een aantal extra garnituren, zoals een suikerbel of een chocoladedruppel, als toetje bovenop. De basisrecepten worden minutieus uitgelegd en groeien uit tot culinaire pareltjes. Alle bereidingswijzen worden in beeld en tekst duidelijk toegelicht en bieden zodoende garantie op succes! Met dit boek als leidraad zet u voortaan zonder problemen een heerlijk assortiment desserts op tafel.
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Stichting Kunstboek
Imprint
Language dut
Page count 118
Duration
Publication date first 2010-10-21
Publication date latest 2010-10-21
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789058563477 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!