Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 467412,
    "slug": "identita-peppe-giacomazza",
    "nstc": null,
    "title": "Identit\u00e0",
    "subtitle": "mijn roots en recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Peppe Giacomazza serveert al jaren hoogstaande Italiaanse keuken in La Botte. Als chef cre&euml;ert hij er telkens opnieuw zijn eigenzinnige en vernieuwende versie van klassieke Italiaanse gerechten.&nbsp;</p>\n<p>In<em> Identit&agrave;</em> keert Peppe terug naar zijn roots. Hij maakt een culinaire reis door Itali&euml;, op zoek naar de basis van zijn eigen keuken &ndash; en naar zijn eigen identiteit. Tijdens zijn avontuurlijke ontdekkingstocht langs adembenemende wijngaarden en kronkelige wegen, ontrafelt hij de wortels van enkele van de meest iconische Italiaanse gerechten en haalt hij herinneringen op met en over zijn leermeesters, squadra, vrienden en familie.&nbsp;</p>\n<p><em>Identit&agrave;</em> bestaat uit zeven hoofdstukken, die telkens als een menu zijn opgebouwd. Elk hoofdstuk ontsluiert een stukje van Peppe&rsquo;s identiteit en geeft zijn belangrijkste inspiratiebronnen prijs. Dat combineert hij met zijn favoriete gerechten &ndash; echte Italiaanse keuken met een hedendaagse twist. Zo wordt <em>Identit&agrave;</em> ook een eerbetoon aan de Italiaanse keuken en aan de mensen die deze levend houden.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 300,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "1970-01-01",
    "publication_date_latest": "2023-09-20",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789463373678",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:27:53+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:39:49+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1787,
        "slug": "-",
        "name": "",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:37:05+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 289861,
            "slug": "peppe-giacomazza-2",
            "key_names": "Giacomazza",
            "names_before_key": "Peppe",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:27:53+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:27:53+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Identità

mijn roots en recepten
ID 467412
Slug identita-peppe-giacomazza
Contributors
Author : Peppe Giacomazza
Annotation
Description <p>Peppe Giacomazza serveert al jaren hoogstaande Italiaanse keuken in La Botte. Als chef cre&euml;ert hij er telkens opnieuw zijn eigenzinnige en vernieuwende versie van klassieke Italiaanse gerechten.&nbsp;</p> <p>In<em> Identit&agrave;</em> keert Peppe terug naar zijn roots. Hij maakt een culinaire reis door Itali&euml;, op zoek naar de basis van zijn eigen keuken &ndash; en naar zijn eigen identiteit. Tijdens zijn avontuurlijke ontdekkingstocht langs adembenemende wijngaarden en kronkelige wegen, ontrafelt hij de wortels van enkele van de meest iconische Italiaanse gerechten en haalt hij herinneringen op met en over zijn leermeesters, squadra, vrienden en familie.&nbsp;</p> <p><em>Identit&agrave;</em> bestaat uit zeven hoofdstukken, die telkens als een menu zijn opgebouwd. Elk hoofdstuk ontsluiert een stukje van Peppe&rsquo;s identiteit en geeft zijn belangrijkste inspiratiebronnen prijs. Dat combineert hij met zijn favoriete gerechten &ndash; echte Italiaanse keuken met een hedendaagse twist. Zo wordt <em>Identit&agrave;</em> ook een eerbetoon aan de Italiaanse keuken en aan de mensen die deze levend houden.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher
Imprint
Language dut
Page count 300
Duration
Publication date first 1970-01-01
Publication date latest 2023-09-20
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789463373678 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!