Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 474387,
    "slug": "ijs-co-20-aniek-keijsers",
    "nstc": null,
    "title": "IJs & co 2.0",
    "subtitle": "nieuwe smaken, vertrouwde klassiekers & vegan variaties",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "IJSKOUD DE BESTE RECEPTEN HET HELE JAAR DOOR<br />\n<br />\nWatermeloen, pistache, vegan, hartig, feestelijk, snel:<br />\nin IJs & co 2.0 presenteert Aniek Keijsers ijsrecepten<br />\nhelemaal anno nu. Met nieuwe smaken, duidelijke<br />\nuitleg over technieken en waar mogelijk presenteert<br />\nAniek bij elk recept de vegan variant. Iedereen kan<br />\nzelf lekker ijs maken met of zonder ijsmachine.<br />\n<br />\nVan soft-, sherbet- of sorbetijs tot waterijs, gelato,<br />\nijscoupes, ijstaarten voor elke gelegenheid en meer.<br />\nVan klassiekers als het perfecte vanille- of chocoladeijs<br />\ntot en met verrassende smaakcombinaties als<br />\nmango met chili. Van snelle ijsjes, zo gemaakt, als<br />\nbananenijs tot en met spektakelstukken als ijstaart<br />\nmet bastogne & kersen of op basis van tiramisu.<br />\n<br />\nUiteraard mogen ook ijskoffie, frozen yoghurt,<br />\ngranita, milkshakes, ijs met hartige smaken als<br />\nkomkommer of met tomaat & basilicum, sprinkles,<br />\nsauzen & crumbles en het zelf maken van hoorntjes<br />\nen wafels niet ontbreken. IJs het hele jaar door:<br />\nwanneer de mussen van het dak vallen of de ijspegels<br />\nop het raam staan: IJs & co 2.0 laat zien dat zelfgemaakt<br />\nijs altijd een geweldige traktatie is.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2024-05-03",
    "publication_date_latest": "2024-05-03",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461433169",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:29:32+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:39:43+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 294008,
            "slug": "aniek-keijsers-2",
            "key_names": "Keijsers",
            "names_before_key": "Aniek",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T14:29:32+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:29:32+00:00"
        }
    ]
}
        

IJs & co 2.0

nieuwe smaken, vertrouwde klassiekers & vegan variaties
ID 474387
Slug ijs-co-20-aniek-keijsers
Contributors
Author : Aniek Keijsers
Annotation
Description IJSKOUD DE BESTE RECEPTEN HET HELE JAAR DOOR<br /> <br /> Watermeloen, pistache, vegan, hartig, feestelijk, snel:<br /> in IJs & co 2.0 presenteert Aniek Keijsers ijsrecepten<br /> helemaal anno nu. Met nieuwe smaken, duidelijke<br /> uitleg over technieken en waar mogelijk presenteert<br /> Aniek bij elk recept de vegan variant. Iedereen kan<br /> zelf lekker ijs maken met of zonder ijsmachine.<br /> <br /> Van soft-, sherbet- of sorbetijs tot waterijs, gelato,<br /> ijscoupes, ijstaarten voor elke gelegenheid en meer.<br /> Van klassiekers als het perfecte vanille- of chocoladeijs<br /> tot en met verrassende smaakcombinaties als<br /> mango met chili. Van snelle ijsjes, zo gemaakt, als<br /> bananenijs tot en met spektakelstukken als ijstaart<br /> met bastogne & kersen of op basis van tiramisu.<br /> <br /> Uiteraard mogen ook ijskoffie, frozen yoghurt,<br /> granita, milkshakes, ijs met hartige smaken als<br /> komkommer of met tomaat & basilicum, sprinkles,<br /> sauzen & crumbles en het zelf maken van hoorntjes<br /> en wafels niet ontbreken. IJs het hele jaar door:<br /> wanneer de mussen van het dak vallen of de ijspegels<br /> op het raam staan: IJs & co 2.0 laat zien dat zelfgemaakt<br /> ijs altijd een geweldige traktatie is.
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2024-05-03
Publication date latest 2024-05-03
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461433169 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!