Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208602,
    "slug": "il-menu-joost-overhoff-2",
    "nstc": null,
    "title": "Il menu",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De Italiaanse keuken heeft de wereld veroverd. Pasta, pesto en pizza kennen we inmiddels allemaal. Maar porro, passera di mare en pizzoccheri?<br/>Il men\u00f9 biedt uitkomst. Dit culinaire bijbeltje serveert precies wat je in een Italiaans restaurant weten moet of thuis weten wilt. Het is gelardeerd met aanvullende informatie, wat de smaak ten goede komt <br/><br/>`Bijzonder handig en bruikbaar boekje, dat ik zelf ook in Amsterdam zal meenemen naar het restaurant.' Johannes van Dam<br/><br/>Joost Overhoff (1955) woont een groot deel van het jaar in Itali\u00eb. Hij schreef het boek De smaak van Itali\u00eb en publiceert in onder andere Het Parool, Het Financieele Dagblad en Seasons. <br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 223,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-01-31",
    "publication_date_latest": "2008-01-31",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789057592713",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:14:50+00:00",
    "publisher": {
        "id": 338,
        "slug": "uitgeverij-podium-bv",
        "name": "Uitgeverij Podium b.v.",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:47+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:07:06+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115062,
            "slug": "joost-overhoff",
            "key_names": "Overhoff",
            "names_before_key": "Joost",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Il menu

ID 208602
Slug il-menu-joost-overhoff-2
Contributors
Author : Joost Overhoff
Annotation
Description De Italiaanse keuken heeft de wereld veroverd. Pasta, pesto en pizza kennen we inmiddels allemaal. Maar porro, passera di mare en pizzoccheri?<br/>Il menù biedt uitkomst. Dit culinaire bijbeltje serveert precies wat je in een Italiaans restaurant weten moet of thuis weten wilt. Het is gelardeerd met aanvullende informatie, wat de smaak ten goede komt <br/><br/>`Bijzonder handig en bruikbaar boekje, dat ik zelf ook in Amsterdam zal meenemen naar het restaurant.' Johannes van Dam<br/><br/>Joost Overhoff (1955) woont een groot deel van het jaar in Italië. Hij schreef het boek De smaak van Italië en publiceert in onder andere Het Parool, Het Financieele Dagblad en Seasons. <br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Podium b.v.
Imprint
Language dut
Page count 223
Duration
Publication date first 2008-01-31
Publication date latest 2008-01-31
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789057592713 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!