Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 250273,
    "slug": "in-brussel-gesmaakt",
    "nstc": null,
    "title": "In Brussel ge(s)maakt?",
    "subtitle": "een wisselwerking met Vlaams-Brabant",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Brussels lof, Brussels sprouts, Brusselse kaas...\n\nNogal wat levensmiddelen worden - vooral in het buitenland - geassocieerd met de Belgische hoofdstad, waarvan de inwoners bovendien kiekenfretters worden genoemd.\n\nMaar ho\u00e9 Brussels zijn die krachtig ruikende kaas, dat witloof, die spruitjes en die kippen eigenlijk? En is de oorsprong van lambiekbier en geuze eveneens in Brussel te vinden? Ook van de bijna vergeten bloempansj ('biefstuk uit Congo' volgens de inwoners van de Brusselse Marollen) onderzoekt Sarah Luyten van het Centrum voor Agrarische Geschiedenis met de hulp van bevoorrechte getuigen de roots... om meestal in het omliggende platteland uit te komen.\n\nVerras uw tafelgenoten met historische recepten en werk af met weetjes over wat er op hun bord ligt!",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-10-04",
    "publication_date_latest": "2013-10-04",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789490738099",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:00:31+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:18:41+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1404,
        "slug": "uitgeverij-de-draak",
        "name": "Uitgeverij De Draak",
        "created_at": "2025-09-19T12:35:14+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T13:34:15+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "693",
            "created_at": "2025-09-19T13:00:31+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:00:31+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

In Brussel ge(s)maakt?

een wisselwerking met Vlaams-Brabant
ID 250273
Slug in-brussel-gesmaakt
Contributors
Annotation
Description Brussels lof, Brussels sprouts, Brusselse kaas... Nogal wat levensmiddelen worden - vooral in het buitenland - geassocieerd met de Belgische hoofdstad, waarvan de inwoners bovendien kiekenfretters worden genoemd. Maar hoƩ Brussels zijn die krachtig ruikende kaas, dat witloof, die spruitjes en die kippen eigenlijk? En is de oorsprong van lambiekbier en geuze eveneens in Brussel te vinden? Ook van de bijna vergeten bloempansj ('biefstuk uit Congo' volgens de inwoners van de Brusselse Marollen) onderzoekt Sarah Luyten van het Centrum voor Agrarische Geschiedenis met de hulp van bevoorrechte getuigen de roots... om meestal in het omliggende platteland uit te komen. Verras uw tafelgenoten met historische recepten en werk af met weetjes over wat er op hun bord ligt!
Genres
Subjects
693 Regionale stadsgeschiedenis NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij De Draak
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2013-10-04
Publication date latest 2013-10-04
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789490738099 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!