Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 352614,
    "slug": "ingepakt-rene-zanderink",
    "nstc": null,
    "title": "Ingepakt!",
    "subtitle": "Leer de techniek, behoud de aroma\u2019s, ontdek de pure smaak",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>In<i> Ingepakt! l</i>eren culinaire auteurs Ren\u00e9 Zanderink en Meneer Wateetons je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. <i>Ingepakt!</i> laat je zien hoe je aroma's en smaken kunt cre\u00ebren en behouden door je eten in te pakken in klei, bladeren, groente, zout, hout en zelfs dierlijke materialen en de aarde zelf.<br />Naast talloze recepten zoals parelhoen in blauwaderkool, zeebaars in zoutkorst, fazant in Drentse leem en een Amerikaanse clam bake bevat<i> Ingepakt!</i> ook talloze how-to's voor het maken van een grondoven en het in elkaar timmeren van een hooikist. Met een goede leverancier en een gewone oven in de keuken kan iedere lezer de recepten zelf uitvoeren en ervaren hoe belangrijk het is om de geuren en smaken in het gerecht te behouden.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-11-01",
    "publication_date_latest": "2020-05-26",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059569409",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:29:16+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 215350,
            "slug": "rene-zanderink-2",
            "key_names": "ZANDERINK",
            "names_before_key": "RENE",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 215351,
            "slug": "meneer-wateetons-2",
            "key_names": "Wateetons",
            "names_before_key": "Meneer",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Ingepakt!

Leer de techniek, behoud de aroma’s, ontdek de pure smaak
ID 352614
Slug ingepakt-rene-zanderink
Contributors
Author : RENE ZANDERINK
Author : Meneer Wateetons
Annotation
Description <p>In<i> Ingepakt! l</i>eren culinaire auteurs René Zanderink en Meneer Wateetons je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. <i>Ingepakt!</i> laat je zien hoe je aroma's en smaken kunt creëren en behouden door je eten in te pakken in klei, bladeren, groente, zout, hout en zelfs dierlijke materialen en de aarde zelf.<br />Naast talloze recepten zoals parelhoen in blauwaderkool, zeebaars in zoutkorst, fazant in Drentse leem en een Amerikaanse clam bake bevat<i> Ingepakt!</i> ook talloze how-to's voor het maken van een grondoven en het in elkaar timmeren van een hooikist. Met een goede leverancier en een gewone oven in de keuken kan iedere lezer de recepten zelf uitvoeren en ervaren hoe belangrijk het is om de geuren en smaken in het gerecht te behouden.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2019-11-01
Publication date latest 2020-05-26
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059569409 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!