Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208198,
    "slug": "ingredienten-uit-de-biologische-keuken-valerie-cupillard",
    "nstc": null,
    "title": "Ingredi\u00ebnten uit de biologische keuken",
    "subtitle": "Van agar-agar tot tofoe- Tips voor de bereiding en recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Van agar-agar tot tofoe.     Tips voor de bereiding en recepten.\r\n\r\nTofoe, quinoavlokken, seitan of zeewier\u2026 Tegenwoordig vindt u in de winkel een heel gamma van plantaardige voedingsmiddelen die een gezonde afwisseling vormen voor de gebruikelijke basisingredi\u00ebnten. Maar in welke gerechten kunt u ze gebruiken? En hoe kunt u deze producten het beste bereiden? In dit boek krijgt u veel praktische informatie over biologische ingredi\u00ebnten. Voor elk product vindt u bovendien enkele recepten, zodat u er meteen mee aan de slag kunt in de keuken. U zult al snel merken dat het helemaal niet moeilijk is om op die manier gevarieerder te gaan eten!\r\n\r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 144,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2007-02-15",
    "publication_date_latest": "2007-02-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044712506",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:14:49+00:00",
    "publisher": {
        "id": 174,
        "slug": "zuidnederlandse-uitgeverij-znu",
        "name": "Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:42+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114751,
            "slug": "valerie-cupillard",
            "key_names": "CUPILLARD",
            "names_before_key": "VALERIE",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Ingrediënten uit de biologische keuken

Van agar-agar tot tofoe- Tips voor de bereiding en recepten
ID 208198
Slug ingredienten-uit-de-biologische-keuken-valerie-cupillard
Contributors
Author : VALERIE CUPILLARD
Annotation
Description Van agar-agar tot tofoe. Tips voor de bereiding en recepten. Tofoe, quinoavlokken, seitan of zeewier… Tegenwoordig vindt u in de winkel een heel gamma van plantaardige voedingsmiddelen die een gezonde afwisseling vormen voor de gebruikelijke basisingrediënten. Maar in welke gerechten kunt u ze gebruiken? En hoe kunt u deze producten het beste bereiden? In dit boek krijgt u veel praktische informatie over biologische ingrediënten. Voor elk product vindt u bovendien enkele recepten, zodat u er meteen mee aan de slag kunt in de keuken. U zult al snel merken dat het helemaal niet moeilijk is om op die manier gevarieerder te gaan eten!
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Imprint
Language dut
Page count 144
Duration
Publication date first 2007-02-15
Publication date latest 2007-02-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044712506 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!