Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 235528,
    "slug": "inmaken",
    "nstc": null,
    "title": "Inmaken",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Veel mensen denken bij Mexicaans eten aan hete pepers en chili con carne. De Mexicaanse keuken heeft echter veel meer in petto. Veel gerechten zijn zelfs helemaal niet pittig, maar juist zacht en romig van smaak en worden verrijkt met verse kruiden als rozemarijn, komijn en koriander of met verse amandelen, rozijnen en pruimen.\nMet dit boekje bij de hand wordt u een echte Mexicaanse kok. Wat denkt u van Kipsalade uit New Mexico, Pintobonensoep, Gevulde poblanopepers of Taquito's met varkensvlees?",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 96,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2007-09-29",
    "publication_date_latest": "2007-09-29",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789036619950",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:56:23+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:18:09+00:00",
    "publisher": {
        "id": 216,
        "slug": "rebo-productions-bv",
        "name": "Rebo Productions B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:44+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:56:23+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:56:23+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Inmaken

ID 235528
Slug inmaken
Contributors
Annotation
Description Veel mensen denken bij Mexicaans eten aan hete pepers en chili con carne. De Mexicaanse keuken heeft echter veel meer in petto. Veel gerechten zijn zelfs helemaal niet pittig, maar juist zacht en romig van smaak en worden verrijkt met verse kruiden als rozemarijn, komijn en koriander of met verse amandelen, rozijnen en pruimen. Met dit boekje bij de hand wordt u een echte Mexicaanse kok. Wat denkt u van Kipsalade uit New Mexico, Pintobonensoep, Gevulde poblanopepers of Taquito's met varkensvlees?
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Rebo Productions B.V.
Imprint
Language dut
Page count 96
Duration
Publication date first 2007-09-29
Publication date latest 2007-09-29
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789036619950 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!