Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 206858,
    "slug": "inmaken-hans-gerlach",
    "nstc": null,
    "title": "Inmaken",
    "subtitle": "Recepten en technieken -Zelf gemaakt smaakt altijd beter!",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "\n<p>Recepten en technieken      Zelf gemaakt smaakt altijd beter!</p>\n<p></p>\n<p>Inmaken van fruit, groenten, vlees en vis doet u voortaan zelf met dit boek!  Vul uw voorraadkast met de heerlijkste soorten jam en gelei voor op de boterham. Verwen uzelf en uw familie en vrienden met leuke inmaakpotjes en flessen, gevuld met lekkere vruchten, zelfgemaakte likeuren en pikante groenten. Voeg smaak toe aan uw gerechten met kruidige smaakmakers, sausjes en zoetzure chutneys. Waag het om zelf rolmops of leverworst in te maken. Aan de hand van de duidelijke uitleg en professionele tips in dit boek lukt het u vast!  > Klassiekers en vernieuwende recepten uit de hele wereld met bekende soorten fruit en groenten, maar ook  vergeten' soorten om te herontdekken, zoals kornoeljes en lijsterbessen > Alle inmaaktechnieken worden aan de hand van voorbeelden nauwkeurig uitgelegd. Bij elk recept staat bovendien vermeld bij welke gerechten uw zelfgemaakte lekkernijen het beste passen. > Extra: een seizoenkalender voor fruit en groenten, oplossingen voor wanneer het niet lukt en veel tips voor het probleemloos inmaken van producten van de beste kwaliteit voor in uw voorraadkast.</p>\n<p></p>\n<p></p>\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 128,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2006-06-15",
    "publication_date_latest": "2006-06-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044712247",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T16:50:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 174,
        "slug": "zuidnederlandse-uitgeverij-znu",
        "name": "Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:42+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 113759,
            "slug": "hans-gerlach",
            "key_names": "Gerlach",
            "names_before_key": "Hans",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "449",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Inmaken

Recepten en technieken -Zelf gemaakt smaakt altijd beter!
ID 206858
Slug inmaken-hans-gerlach
Contributors
Author : Hans Gerlach
Annotation
Description <p>Recepten en technieken Zelf gemaakt smaakt altijd beter!</p> <p></p> <p>Inmaken van fruit, groenten, vlees en vis doet u voortaan zelf met dit boek! Vul uw voorraadkast met de heerlijkste soorten jam en gelei voor op de boterham. Verwen uzelf en uw familie en vrienden met leuke inmaakpotjes en flessen, gevuld met lekkere vruchten, zelfgemaakte likeuren en pikante groenten. Voeg smaak toe aan uw gerechten met kruidige smaakmakers, sausjes en zoetzure chutneys. Waag het om zelf rolmops of leverworst in te maken. Aan de hand van de duidelijke uitleg en professionele tips in dit boek lukt het u vast! > Klassiekers en vernieuwende recepten uit de hele wereld met bekende soorten fruit en groenten, maar ook vergeten' soorten om te herontdekken, zoals kornoeljes en lijsterbessen > Alle inmaaktechnieken worden aan de hand van voorbeelden nauwkeurig uitgelegd. Bij elk recept staat bovendien vermeld bij welke gerechten uw zelfgemaakte lekkernijen het beste passen. > Extra: een seizoenkalender voor fruit en groenten, oplossingen voor wanneer het niet lukt en veel tips voor het probleemloos inmaken van producten van de beste kwaliteit voor in uw voorraadkast.</p> <p></p> <p></p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
449 Inmaken en conserveren NUR
NSTC
Publisher Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Imprint
Language dut
Page count 128
Duration
Publication date first 2006-06-15
Publication date latest 2006-06-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044712247 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!