Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 201163,
    "slug": "itadakimasu-f-dehnst",
    "nstc": null,
    "title": "Itadakimasu",
    "subtitle": "de Japanse keuken thuis",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Itadakimasu: je spreekt het uit zoals je het schrijft en het betekent \u2018eet smakelijk\u2019 in het Japans. Ook de Japanse keuken kent dagelijkse gerechten die snel en gemakkelijk te bereiden zijn. Daarbij is de kwaliteit van de gebruikte ingredi\u00ebnten van groot belang: ze dienen vers te zijn, maar niet noodzakelijkerwijs bijzonder of apart. \r\nMisoramen (Noedelsoep), rijst met zalm en groene thee, sushikoek, gehaktballetjes met gember, sojasaus en mirin, kip met teriyakisaus of gegrilde tofu met miso: alle gerechten in dit boek zijn eenvoudig en gemakkelijk thuis te bereiden, zonder speciaal keukengerei. De ingredi\u00ebnten zijn allemaal verkrijgbaar bij toko, natuurwinkel of goed gesorteerde supermarkt, of goed te vervangen door prodcuten van eigen bodem. \r\nItadakimasu staat boordevol met recepten die een scala aan nieuwe, aparte smaakcombinaties bieden en die bovendien licht en gezond zijn. De prachtige fotografie en de duidelijke en overzichtelijke aanwijzingen maken de bereiding tot een eenvoudige en plezierige bezigheid.\r\n\r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-10-14",
    "publication_date_latest": "2008-10-14",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059562646",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:48+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:05+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 110282,
            "slug": "f-dehnst",
            "key_names": "Dehnst",
            "names_before_key": "F.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 110283,
            "slug": "a-schmidt-2",
            "key_names": "Schmidt",
            "names_before_key": "A.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:48+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Itadakimasu

de Japanse keuken thuis
ID 201163
Slug itadakimasu-f-dehnst
Contributors
Author : F. Dehnst
Author : A. Schmidt
Annotation
Description Itadakimasu: je spreekt het uit zoals je het schrijft en het betekent ‘eet smakelijk’ in het Japans. Ook de Japanse keuken kent dagelijkse gerechten die snel en gemakkelijk te bereiden zijn. Daarbij is de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten van groot belang: ze dienen vers te zijn, maar niet noodzakelijkerwijs bijzonder of apart. Misoramen (Noedelsoep), rijst met zalm en groene thee, sushikoek, gehaktballetjes met gember, sojasaus en mirin, kip met teriyakisaus of gegrilde tofu met miso: alle gerechten in dit boek zijn eenvoudig en gemakkelijk thuis te bereiden, zonder speciaal keukengerei. De ingrediënten zijn allemaal verkrijgbaar bij toko, natuurwinkel of goed gesorteerde supermarkt, of goed te vervangen door prodcuten van eigen bodem. Itadakimasu staat boordevol met recepten die een scala aan nieuwe, aparte smaakcombinaties bieden en die bovendien licht en gezond zijn. De prachtige fotografie en de duidelijke en overzichtelijke aanwijzingen maken de bereiding tot een eenvoudige en plezierige bezigheid.
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2008-10-14
Publication date latest 2008-10-14
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059562646 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!