Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 535035,
    "slug": "italie-een-culinaire-reis-marco-lissoni",
    "nstc": null,
    "title": "Itali\u00eb: een culinaire reis",
    "subtitle": "Wijnroutes en gastronomie van streek tot streek",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "Ga op culinaire ontdekkingstocht door Itali\u00eb met 30 smaakroutes vol authentieke streekproducten, tradities en gastronomische hoogtepunten van noord tot zuid.",
    "description": "In het fascinerende Italiaanse moza\u00efek van uiteenlopende landschappen en omgevingen zijn het de unieke kenmerken van elk gebied die zorgen voor een rijke variatie aan agrarische en voedingsproducten. Lokale tradities vormen daarbij de basis voor gastronomische hoogtepunten in elke regio.<br><br>\nDit boek is een ode aan de smaken van Itali\u00eb en is ingedeeld in drie grote geografische gebieden: het noorden, het midden en het zuiden. Elk deel neemt je mee op een smaakreis langs producten en specialiteiten van het betreffende gebied. Laat je meevoeren op 30 culinaire routes \u2013 ten minste \u00e9\u00e9n per regio \u2013 voor een smaakvolle reis door Itali\u00eb met speciale aandacht voor kwaliteit en traditie. Deze selectie is slechts een beginpunt: een uitnodiging om zelf op ontdekking te gaan, van streek naar streek, proevend van lokale producten en specialiteiten, en om onderweg het ware Itali\u00eb te ervaren.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 240,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-10-01",
    "publication_date_latest": "2025-10-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789036649858",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:42:11+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:44:15+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6649,
        "slug": "rebo-productions",
        "name": "Rebo Productions",
        "created_at": "2025-09-19T13:38:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 324946,
            "slug": "marco-lissoni-2",
            "key_names": "Lissoni",
            "names_before_key": "Marco",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 324947,
            "slug": "niccolo-lissoni-2",
            "key_names": "Lissoni",
            "names_before_key": "Niccol\u00f2",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "510",
            "created_at": "2025-09-19T14:42:11+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:42:11+00:00"
        }
    ]
}
        

Italië: een culinaire reis

Wijnroutes en gastronomie van streek tot streek
ID 535035
Slug italie-een-culinaire-reis-marco-lissoni
Contributors
Author : Marco Lissoni
Author : Niccolò Lissoni
Annotation Ga op culinaire ontdekkingstocht door Italië met 30 smaakroutes vol authentieke streekproducten, tradities en gastronomische hoogtepunten van noord tot zuid.
Description In het fascinerende Italiaanse mozaïek van uiteenlopende landschappen en omgevingen zijn het de unieke kenmerken van elk gebied die zorgen voor een rijke variatie aan agrarische en voedingsproducten. Lokale tradities vormen daarbij de basis voor gastronomische hoogtepunten in elke regio.<br><br> Dit boek is een ode aan de smaken van Italië en is ingedeeld in drie grote geografische gebieden: het noorden, het midden en het zuiden. Elk deel neemt je mee op een smaakreis langs producten en specialiteiten van het betreffende gebied. Laat je meevoeren op 30 culinaire routes – ten minste één per regio – voor een smaakvolle reis door Italië met speciale aandacht voor kwaliteit en traditie. Deze selectie is slechts een beginpunt: een uitnodiging om zelf op ontdekking te gaan, van streek naar streek, proevend van lokale producten en specialiteiten, en om onderweg het ware Italië te ervaren.
Genres
Subjects
510 Reisgidsen algemeen NUR
NSTC
Publisher Rebo Productions
Imprint
Language dut
Page count 240
Duration
Publication date first 2025-10-01
Publication date latest 2025-10-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789036649858 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!