Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 405093,
    "slug": "izakaya-tim-anderson",
    "nstc": null,
    "title": "Izakaya",
    "subtitle": "makkelijke gerechten uit de Japanse eethuisjes",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Izakaya zijn de eenvoudige Japanse eethuisjes waar\nje na een dag werken even stoom afblaast met een\ndrankje, kleine hapjes, snacks en meer. Vergelijk het\nmet het bezoek van een Spanjaard aan een tapasbar of\nmet de Hollandse vrijmibo met bier en bitterballen.\nAlleen dan wel op z\u2019n Japans, van lichte hapjes tot en\nmet gerechten die vullen.\n\nTreed met Tim Anderson, d\u00e9 kenner van de Japanse\nkeuken en auteur van o.a. Vegan JapanEasy, in de\nwereld van de Izakaya en maak de meest populaire en\niconische gerechten zelf. Van allerlei kleine hapjes als\ndiverse yakitori, gemarineerde inktvisjes, schaaltjes\nedamame, pickled komkommer met knoflook en\nsesamolie, of juist iets uitgebreider.\n\nOf je nu kiest voor diverse kleine snacks of trek\nhebt in een wat vullender gerecht, Izakaya biedt\nvoldoende mogelijkheden om je repertoire Japanse\ngerechten uit te breiden: van licht en fris als in sake\ngestoomde schelpjes of vullende gyoza van aubergine\nmet garnalen en gehakt of \u2018zeebrasem nanban-zuke\u2019.\nVan kleine mondvermaakjes tot en met desserts en\ndrankjes. Met goede uitleg over de voorraadkast en\nkooktechnieken.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 240,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-01-12",
    "publication_date_latest": "2022-01-19",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432674",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:33:16+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 248502,
            "slug": "tim-anderson-2",
            "key_names": "Anderson",
            "names_before_key": "Tim",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00"
        }
    ]
}
        

Izakaya

makkelijke gerechten uit de Japanse eethuisjes
ID 405093
Slug izakaya-tim-anderson
Contributors
Author : Tim Anderson
Annotation
Description Izakaya zijn de eenvoudige Japanse eethuisjes waar je na een dag werken even stoom afblaast met een drankje, kleine hapjes, snacks en meer. Vergelijk het met het bezoek van een Spanjaard aan een tapasbar of met de Hollandse vrijmibo met bier en bitterballen. Alleen dan wel op z’n Japans, van lichte hapjes tot en met gerechten die vullen. Treed met Tim Anderson, dé kenner van de Japanse keuken en auteur van o.a. Vegan JapanEasy, in de wereld van de Izakaya en maak de meest populaire en iconische gerechten zelf. Van allerlei kleine hapjes als diverse yakitori, gemarineerde inktvisjes, schaaltjes edamame, pickled komkommer met knoflook en sesamolie, of juist iets uitgebreider. Of je nu kiest voor diverse kleine snacks of trek hebt in een wat vullender gerecht, Izakaya biedt voldoende mogelijkheden om je repertoire Japanse gerechten uit te breiden: van licht en fris als in sake gestoomde schelpjes of vullende gyoza van aubergine met garnalen en gehakt of ‘zeebrasem nanban-zuke’. Van kleine mondvermaakjes tot en met desserts en drankjes. Met goede uitleg over de voorraadkast en kooktechnieken.
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 240
Duration
Publication date first 2022-01-12
Publication date latest 2022-01-19
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432674 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!