Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 456830,
    "slug": "japan-het-vegetarische-kookboek",
    "nstc": null,
    "title": "Japan, het vegetarische kookboek",
    "subtitle": "het vegetarische kookboek : 250 vegetarische recepten uit de Japanse keuken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<h3>Meer dan 250 heerlijke, gezonde, vegetarische recepten uit de Japanse keuken</h3><br />\n<p>Nancy Singleton Hachisu is d\u00e9 autoriteit op het gebied van de Japanse keuken. Met deze selectie van 250 niet eerder verschenen vegetarische recepten kan iedere thuiskok uit de voeten. Hiermee komen de unieke smaken uit de elegante Japanse keuken nu ook thuis bij iedereen die graag vegetarisch of vegan wil eten. Of gewoon af en toe een avond zonder vlees of vis. De recepten zijn ingedeeld op bereidingswijze: met dressing, gefrituurd, gestoofd, gestoomd, roergebakken, gegrild, ingemaakt of gezoet. Daarnaast deelt ze haar expertise over Japanse ingredi\u00ebnten, cultuur en de tradities van deze unieke keuken.</p>\n<p><strong>Nancy Singleton Hachisu </strong>werd geboren in Californi\u00eb en woont met haar Japanse echtgenoot op een boerderij in de provincie Saitama. Ze schreef vier boeken, waaronder <em>Japan: het kookboek </em>en droeg bij aan <em>The Art of Eating, Saveur, Food &amp; Wine, National Geographic Food</em>, en BBC Travel. Hachisu was ook te zien in de \u2018Salt\u2019 aflevering van de bekende Netflix-serie <em>Salt Fat Acid Heat</em>, van Samin Nosrat, haar boek <em>Zout, vet, zuur, hitte</em> verscheen eerder succesvol bij Spectrum.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 368,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-08-23",
    "publication_date_latest": "2023-08-23",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000389971",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:54:46+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:38:29+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 282025,
            "slug": "nancy-singleton-hachisu-2",
            "key_names": "Singleton Hachisu",
            "names_before_key": "Nancy",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "444",
            "created_at": "2025-09-19T13:54:46+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:54:46+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Japan, het vegetarische kookboek

het vegetarische kookboek : 250 vegetarische recepten uit de Japanse keuken
ID 456830
Slug japan-het-vegetarische-kookboek
Contributors
Author : Nancy Singleton Hachisu
Annotation
Description <h3>Meer dan 250 heerlijke, gezonde, vegetarische recepten uit de Japanse keuken</h3><br /> <p>Nancy Singleton Hachisu is dé autoriteit op het gebied van de Japanse keuken. Met deze selectie van 250 niet eerder verschenen vegetarische recepten kan iedere thuiskok uit de voeten. Hiermee komen de unieke smaken uit de elegante Japanse keuken nu ook thuis bij iedereen die graag vegetarisch of vegan wil eten. Of gewoon af en toe een avond zonder vlees of vis. De recepten zijn ingedeeld op bereidingswijze: met dressing, gefrituurd, gestoofd, gestoomd, roergebakken, gegrild, ingemaakt of gezoet. Daarnaast deelt ze haar expertise over Japanse ingrediënten, cultuur en de tradities van deze unieke keuken.</p> <p><strong>Nancy Singleton Hachisu </strong>werd geboren in Californië en woont met haar Japanse echtgenoot op een boerderij in de provincie Saitama. Ze schreef vier boeken, waaronder <em>Japan: het kookboek </em>en droeg bij aan <em>The Art of Eating, Saveur, Food &amp; Wine, National Geographic Food</em>, en BBC Travel. Hachisu was ook te zien in de ‘Salt’ aflevering van de bekende Netflix-serie <em>Salt Fat Acid Heat</em>, van Samin Nosrat, haar boek <em>Zout, vet, zuur, hitte</em> verscheen eerder succesvol bij Spectrum.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
444 Vegetarische kookboeken NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 368
Duration
Publication date first 2023-08-23
Publication date latest 2023-08-23
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000389971 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!