Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 471985,
    "slug": "japan-in-je-pan-jeannette-stakenburg",
    "nstc": null,
    "title": "Japan in je pan",
    "subtitle": "met wat in Nederland kan",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "Onmisbaar kookboek voor beginner en gevorderde. Authentieke Japanse gerechten met ingredi\u00ebnten van supermarkt en Aziatische toko. Ook voor glutenvrije, lactosevrije en/of vegetarische kookstijl.",
    "description": "Dit boek is gebaseerd op de authentieke Japanse keuken met zijn verschillende bereidingswijzen in laagdrempelige recepten. Het geeft informatie over speciale ingredi\u00ebnten en legt in het kort de achtergrond uit van Washoku, de Japanse keuken. Met voorbeeldmenu\u2019s gebaseerd op de traditionele Japanse keuken kun je meteen aan de slag. Leer deze kleurrijke, gezonde en smaakvolle keuken beter kennen. Alle gerechten zijn in de Nederlandse keuken en/of tijdens Japanse Kookworkshops in Nederland uitgeprobeerd. Als het daar niet kon, kwam het niet in het boek. Bij alle gerechten staan foto\u2019s van de presentatie van de gerechten. Laat dit vooral ter inspiratie zijn. <br />Met informatie over hoe de recepten eenvoudigweg zijn in te passen in een vegetarische, glutenvrije en lactosevrije kookstijl.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 266,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-09-15",
    "publication_date_latest": "2023-09-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464688474",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:28:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:40:11+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6768,
        "slug": "uitgeverij-boekscout",
        "name": "Uitgeverij Boekscout",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:31:07+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 292513,
            "slug": "jeannette-stakenburg",
            "key_names": "Stakenburg",
            "names_before_key": "Jeannette",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T14:28:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:28:59+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Japan in je pan

met wat in Nederland kan
ID 471985
Slug japan-in-je-pan-jeannette-stakenburg
Contributors
Author : Jeannette Stakenburg
Annotation Onmisbaar kookboek voor beginner en gevorderde. Authentieke Japanse gerechten met ingrediënten van supermarkt en Aziatische toko. Ook voor glutenvrije, lactosevrije en/of vegetarische kookstijl.
Description Dit boek is gebaseerd op de authentieke Japanse keuken met zijn verschillende bereidingswijzen in laagdrempelige recepten. Het geeft informatie over speciale ingrediënten en legt in het kort de achtergrond uit van Washoku, de Japanse keuken. Met voorbeeldmenu’s gebaseerd op de traditionele Japanse keuken kun je meteen aan de slag. Leer deze kleurrijke, gezonde en smaakvolle keuken beter kennen. Alle gerechten zijn in de Nederlandse keuken en/of tijdens Japanse Kookworkshops in Nederland uitgeprobeerd. Als het daar niet kon, kwam het niet in het boek. Bij alle gerechten staan foto’s van de presentatie van de gerechten. Laat dit vooral ter inspiratie zijn. <br />Met informatie over hoe de recepten eenvoudigweg zijn in te passen in een vegetarische, glutenvrije en lactosevrije kookstijl.
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Boekscout
Imprint
Language dut
Page count 266
Duration
Publication date first 2023-09-15
Publication date latest 2023-09-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464688474 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!