Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 328972,
    "slug": "japaneasy-tim-t-anderson",
    "nstc": null,
    "title": "JapanEasy",
    "subtitle": "klassieke & moderne Japanse recepten om thuis te maken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Een kom verwarmende misosoep, <em>spicy tuna sushi-rolls</em>, knapperige tempura en een bord vol klassieke ramen. Iedereen kan zo wel een paar favoriete Japanse gerechten opnoemen, maar zou het minder snel thuis maken.</p>\n<p>In <em>JapanEasy</em> laat Tim Anderson de eenvoud van Japans koken zien. Geen ingewikkelde kooktechnieken, zeldzame ingredi\u00ebnten of urenlang gepruttel. Alles wat je nodig hebt voor jouw favoriete Japanse recept is te vinden bij de supermarkt om de hoek. Tim start met basissauzen en marinades en bouwt zo op naar de meest geliefde recepten. Eenvoudige uitleg, gemakkelijk te volgen en gerangschikt op 'moeilijkheid' (lees: dat is het dus niet), maakt van <em>JapanEasy</em> d\u00e9 introductie op het Japanse koken.</p>\n<p>Voor iedereen die zoekt naar eenvoudige, snelle en heerlijke, authentieke Japanse gerechten om vaak op tafel te zetten, is dit h\u00e9t boek.</p>\n<p>De Amerikaan <strong>Tim Anderson</strong> won MasterChef UK in 2011, woont in Londen met zijn Britse vrouw, woonde in Japan en studeerde Japanse voedingscultuur. Hij werkt als freelance chef-kok, culinair schrijver en adviseur. Hij presenteert de radioshow <em>The Kitchen Cabinet</em> en Jamie Olivers <em>Food- and Drinks Tube</em> en treedt op bij verschillende foodfestivals en podia. Tim is daarnaast succesauteur en eigenaar van het Londense restaurant <em>Nanban</em>.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2018-08-17",
    "publication_date_latest": "2018-08-17",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000361236",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:20:21+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:26:34+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 197748,
            "slug": "tim-t-anderson",
            "key_names": "Anderson",
            "names_before_key": "Tim",
            "prefix_to_key": "T.",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:20:21+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:20:21+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

JapanEasy

klassieke & moderne Japanse recepten om thuis te maken
ID 328972
Slug japaneasy-tim-t-anderson
Contributors
Author : Tim T. Anderson
Annotation
Description <p>Een kom verwarmende misosoep, <em>spicy tuna sushi-rolls</em>, knapperige tempura en een bord vol klassieke ramen. Iedereen kan zo wel een paar favoriete Japanse gerechten opnoemen, maar zou het minder snel thuis maken.</p> <p>In <em>JapanEasy</em> laat Tim Anderson de eenvoud van Japans koken zien. Geen ingewikkelde kooktechnieken, zeldzame ingrediënten of urenlang gepruttel. Alles wat je nodig hebt voor jouw favoriete Japanse recept is te vinden bij de supermarkt om de hoek. Tim start met basissauzen en marinades en bouwt zo op naar de meest geliefde recepten. Eenvoudige uitleg, gemakkelijk te volgen en gerangschikt op 'moeilijkheid' (lees: dat is het dus niet), maakt van <em>JapanEasy</em> dé introductie op het Japanse koken.</p> <p>Voor iedereen die zoekt naar eenvoudige, snelle en heerlijke, authentieke Japanse gerechten om vaak op tafel te zetten, is dit hét boek.</p> <p>De Amerikaan <strong>Tim Anderson</strong> won MasterChef UK in 2011, woont in Londen met zijn Britse vrouw, woonde in Japan en studeerde Japanse voedingscultuur. Hij werkt als freelance chef-kok, culinair schrijver en adviseur. Hij presenteert de radioshow <em>The Kitchen Cabinet</em> en Jamie Olivers <em>Food- and Drinks Tube</em> en treedt op bij verschillende foodfestivals en podia. Tim is daarnaast succesauteur en eigenaar van het Londense restaurant <em>Nanban</em>.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2018-08-17
Publication date latest 2018-08-17
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000361236 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!