Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 242797,
    "slug": "japans-koreaans-koken-a-wilson",
    "nstc": null,
    "title": "Japans & koreaans koken",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Japanse en Koreaanse gerechten verschillen sterk van elkaar, maar zijn beide eenvoudig te bereiden. De eenvoud en versheid van de ingredi\u00ebnten in combinatie met de zuiverheid van de bereidingswijzen maken dat Japans eten er smakelijk uitziet en bovendien erg gezond is. Koreaanse gerechten bieden een heerlijk contrast, aangezien ze hartig zijn en meer calorie\u00ebn bevatten. Opgenomen in dit boekje zijn populaire gerechten als geroosterd rundvlees, Kim Chi en de pannenkoekjes en noedels die altijd deel uitmaken van Koreaanse gerechten.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 64,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2005-10-31",
    "publication_date_latest": "2005-10-31",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789054262596",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:58:18+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:18:50+00:00",
    "publisher": {
        "id": 306,
        "slug": "ruitenberg-boek",
        "name": "Ruitenberg Boek",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:16+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:10:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 139001,
            "slug": "a-wilson-2",
            "key_names": "Wilson",
            "names_before_key": "A.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:58:18+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:58:18+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Japans & koreaans koken

ID 242797
Slug japans-koreaans-koken-a-wilson
Contributors
Author : A. Wilson
Annotation
Description Japanse en Koreaanse gerechten verschillen sterk van elkaar, maar zijn beide eenvoudig te bereiden. De eenvoud en versheid van de ingrediënten in combinatie met de zuiverheid van de bereidingswijzen maken dat Japans eten er smakelijk uitziet en bovendien erg gezond is. Koreaanse gerechten bieden een heerlijk contrast, aangezien ze hartig zijn en meer calorieën bevatten. Opgenomen in dit boekje zijn populaire gerechten als geroosterd rundvlees, Kim Chi en de pannenkoekjes en noedels die altijd deel uitmaken van Koreaanse gerechten.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Ruitenberg Boek
Imprint
Language dut
Page count 64
Duration
Publication date first 2005-10-31
Publication date latest 2005-10-31
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789054262596 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!