Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 202854,
    "slug": "jeroen-meus-kookt-jeroen-meus",
    "nstc": null,
    "title": "Jeroen Meus kookt",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Tv-kok Jeroen Meus houdt niet van extreem. Wel van  herkenbaar en mooi. En dat is ook wat je het eerst opvalt als je dit boek doorbladert. Mooie gerechten, die je bekend voorkomen. Kip, bijvoorbeeld. Maar dan in rolladevorm met pompoenpuree, salie en boontjes. Supereenvoudig. En pizza. In dit geval van bladerdeeg en met tomatencompote en kort gebakken tonijn. Klaar om in te bijten. Of rauwe rundertartaar met groene appelcoulis. Voor als het origineel moet zijn. Geen moeilijke dingen, dus. Want Jeroen weet wat hij wilt \u00e9n wat\r\nwij willen. (uit de Doeboekenbijlage van Libelle, 24/4/08)\r\n",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 156,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2007-10-08",
    "publication_date_latest": "2007-10-08",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789056178062",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:11+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:14:11+00:00",
    "publisher": {
        "id": 151,
        "slug": "van-halewyck",
        "name": "Van Halewyck",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:22+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:01+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 111294,
            "slug": "jeroen-meus",
            "key_names": "Meus",
            "names_before_key": "Jeroen",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:11+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:11+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Jeroen Meus kookt

ID 202854
Slug jeroen-meus-kookt-jeroen-meus
Contributors
Author : Jeroen Meus
Annotation
Description Tv-kok Jeroen Meus houdt niet van extreem. Wel van herkenbaar en mooi. En dat is ook wat je het eerst opvalt als je dit boek doorbladert. Mooie gerechten, die je bekend voorkomen. Kip, bijvoorbeeld. Maar dan in rolladevorm met pompoenpuree, salie en boontjes. Supereenvoudig. En pizza. In dit geval van bladerdeeg en met tomatencompote en kort gebakken tonijn. Klaar om in te bijten. Of rauwe rundertartaar met groene appelcoulis. Voor als het origineel moet zijn. Geen moeilijke dingen, dus. Want Jeroen weet wat hij wilt én wat wij willen. (uit de Doeboekenbijlage van Libelle, 24/4/08)
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Van Halewyck
Imprint
Language dut
Page count 156
Duration
Publication date first 2007-10-08
Publication date latest 2007-10-08
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789056178062 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!