Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 252309,
    "slug": "joost-arijs",
    "nstc": null,
    "title": "Joost Arijs",
    "subtitle": "de essentie",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Perfectie en vernieuwing zijn de sleutelwoorden van patissier en chocolatier Joost Arijs. Zijn uitgepuurde creaties zijn een genot voor alle zintuigen. In dit boek geeft hij enkele van zijn heerlijke recepten prijs. Zodat je je gasten kan verrassen door zelf de mooiste en lekkerste taarten, chocolade, macarons en ijssoorten te maken.\n\nJoost Arijs volgde een patisserieopleiding in Ter Groene Poorte in Brugge. De knepen van het vak leerde hij als chef-patissier in het driesterrenrestaurant Hof van Cleve. In 2011 opende hij zijn eigen patisseriezaak in Gent. Die werd al snel uitgeroepen tot de beste patisserie van Belgi\u00eb door restaurantgids Gault & Millau.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 128,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-11-01",
    "publication_date_latest": "2013-11-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789089313935",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:01:11+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:19:45+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1232,
        "slug": "agora-uitgeverscentrum",
        "name": "Agora Uitgeverscentrum",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:45+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:01:11+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:01:11+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Joost Arijs

de essentie
ID 252309
Slug joost-arijs
Contributors
Annotation
Description Perfectie en vernieuwing zijn de sleutelwoorden van patissier en chocolatier Joost Arijs. Zijn uitgepuurde creaties zijn een genot voor alle zintuigen. In dit boek geeft hij enkele van zijn heerlijke recepten prijs. Zodat je je gasten kan verrassen door zelf de mooiste en lekkerste taarten, chocolade, macarons en ijssoorten te maken. Joost Arijs volgde een patisserieopleiding in Ter Groene Poorte in Brugge. De knepen van het vak leerde hij als chef-patissier in het driesterrenrestaurant Hof van Cleve. In 2011 opende hij zijn eigen patisseriezaak in Gent. Die werd al snel uitgeroepen tot de beste patisserie van Belgiƫ door restaurantgids Gault & Millau.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Agora Uitgeverscentrum
Imprint
Language dut
Page count 128
Duration
Publication date first 2013-11-01
Publication date latest 2013-11-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789089313935 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!