{
"id": 252309,
"slug": "joost-arijs",
"nstc": null,
"title": "Joost Arijs",
"subtitle": "de essentie",
"collection_title": null,
"collection_part_number": null,
"annotation": null,
"description": "Perfectie en vernieuwing zijn de sleutelwoorden van patissier en chocolatier Joost Arijs. Zijn uitgepuurde creaties zijn een genot voor alle zintuigen. In dit boek geeft hij enkele van zijn heerlijke recepten prijs. Zodat je je gasten kan verrassen door zelf de mooiste en lekkerste taarten, chocolade, macarons en ijssoorten te maken.\n\nJoost Arijs volgde een patisserieopleiding in Ter Groene Poorte in Brugge. De knepen van het vak leerde hij als chef-patissier in het driesterrenrestaurant Hof van Cleve. In 2011 opende hij zijn eigen patisseriezaak in Gent. Die werd al snel uitgeroepen tot de beste patisserie van Belgi\u00eb door restaurantgids Gault & Millau.",
"additional_content": null,
"bestseller_60": null,
"imprint": null,
"language_code": "dut",
"original_language_code": null,
"page_count": 128,
"duration_seconds": null,
"publication_date_first": "2013-11-01",
"publication_date_latest": "2013-11-01",
"cover_url": null,
"editions": [
{
"isbn": "9789089313935",
"product_form": "BB"
}
],
"ratings_count": 0,
"read_count": 0,
"review_count": 0,
"favorite_count": 0,
"reading_status_read_count": 0,
"reading_status_reading_count": 0,
"reading_status_want_to_read_count": 0,
"rating_average": null,
"ratings_distribution": {
"1": 0,
"2": 0,
"3": 0,
"4": 0,
"5": 0
},
"created_at": "2025-09-19T13:01:11+00:00",
"updated_at": "2025-11-05T00:19:45+00:00",
"publisher": {
"id": 1232,
"slug": "agora-uitgeverscentrum",
"name": "Agora Uitgeverscentrum",
"created_at": "2025-09-19T12:25:45+00:00",
"updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
},
"contributors": [],
"genres": [],
"subjects": [
{
"scheme_identifier": "32",
"scheme_version": null,
"main_subject": false,
"subject_code": "440",
"created_at": "2025-09-19T13:01:11+00:00",
"updated_at": "2025-09-19T13:01:11+00:00"
}
],
"tags": [],
"campaigns": []
}