Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 207881,
    "slug": "kaas-in-de-keuken-fiona-beckett",
    "nstc": null,
    "title": "Kaas in de keuken",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Een nieuwe titel in de zeer succesvolle serie kookboeken van Terra.\r\n\r\nEen rondleiding langs de verschillende soorten kaas.\r\n\r\nMeer dan 50 bijzondere recepten, zowel hartig als zoet.\r\n\r\nZoals altijd schitterend gefotografeerd en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.\r\n\r\n\r\nVan pittige roquefort tot kruimelige feta, voor elke smaak bestaat wel een lekkere kaas. Hier volgt een rondleiding langs vrijwel alle soorten kaas, van harde tot zachte en van blauwe tot scherpe varianten. Je krijgt informatie over de aankoop en het bewaren van kaas, over het samenstellen van de lekkerste kaasplank en hoe je wijn en kaas kunt combineren.\r\n\r\nKaas is een natuurlijk en uiterst veelzijdig ingredi\u00ebnt voor in de keuken. Geniet van de idee\u00ebn voor verrukkelijke recepten met kaas, van een tussendoortje tot salades en toetjes.\r\n\r\nKaas is geknipt voor een snelle maaltijd en in het hoofdstuk over de voorgerechten vind je voor elke gelegenheid wel een toepasselijk gerecht, zoals mozzarella in carrozza of crostini met pecorino.\r\n\r\nOok salades en groenten krijgen met kaas een nieuwe dimensie. Probeer eens een witlofsalade met roquefort of gegratineerde bloemkool.\r\n\r\nEen echte Italiaanse maaltijd kan niet zonder zijn wereldberoemde kazen. De recepten voor pasta, pizza en risotto vormen een waar eerbetoon, maar ook een risotto met waterkers en taleggio is de moeite van het proberen waard. Uit Zwitserland zijn er een paar verrukkelijke fonduerecepten.\r\n\r\nDe recepten voor het hoofdgerecht zijn ideaal voor een doordeweekse maaltijd, maar ook bijzonder genoeg voor een etentje. Bereid eens pakketjes gevuld met feta en kikkererwten of combineer geitenkaas met pompoen.\r\n\r\nWat is er verrukkelijker dan een bijzondere kaassoort met zelfgebakken brood of biscuits? Er zijn heerlijk eenvoudige recepten voor Frans landbrood en knoflookcrackers met maanzaad.\r\n\r\nRond de maaltijd ten slotte af met een verleidelijke toetje, zoals een eenvoudige cheesecake met citroen of bosbessen.\r\n\r\nOngeacht het seizoen, Kaas in de keuken biedt voor elke gelegenheid een keur aan verleidelijke recepten.\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 144,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2005-02-15",
    "publication_date_latest": "2005-02-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789058973054",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:14:43+00:00",
    "publisher": {
        "id": 84,
        "slug": "uitgeverij-terra-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Terra - Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114472,
            "slug": "fiona-beckett-2",
            "key_names": "Beckett",
            "names_before_key": "Fiona",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Kaas in de keuken

ID 207881
Slug kaas-in-de-keuken-fiona-beckett
Contributors
Author : Fiona Beckett
Annotation
Description Een nieuwe titel in de zeer succesvolle serie kookboeken van Terra. Een rondleiding langs de verschillende soorten kaas. Meer dan 50 bijzondere recepten, zowel hartig als zoet. Zoals altijd schitterend gefotografeerd en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Van pittige roquefort tot kruimelige feta, voor elke smaak bestaat wel een lekkere kaas. Hier volgt een rondleiding langs vrijwel alle soorten kaas, van harde tot zachte en van blauwe tot scherpe varianten. Je krijgt informatie over de aankoop en het bewaren van kaas, over het samenstellen van de lekkerste kaasplank en hoe je wijn en kaas kunt combineren. Kaas is een natuurlijk en uiterst veelzijdig ingrediënt voor in de keuken. Geniet van de ideeën voor verrukkelijke recepten met kaas, van een tussendoortje tot salades en toetjes. Kaas is geknipt voor een snelle maaltijd en in het hoofdstuk over de voorgerechten vind je voor elke gelegenheid wel een toepasselijk gerecht, zoals mozzarella in carrozza of crostini met pecorino. Ook salades en groenten krijgen met kaas een nieuwe dimensie. Probeer eens een witlofsalade met roquefort of gegratineerde bloemkool. Een echte Italiaanse maaltijd kan niet zonder zijn wereldberoemde kazen. De recepten voor pasta, pizza en risotto vormen een waar eerbetoon, maar ook een risotto met waterkers en taleggio is de moeite van het proberen waard. Uit Zwitserland zijn er een paar verrukkelijke fonduerecepten. De recepten voor het hoofdgerecht zijn ideaal voor een doordeweekse maaltijd, maar ook bijzonder genoeg voor een etentje. Bereid eens pakketjes gevuld met feta en kikkererwten of combineer geitenkaas met pompoen. Wat is er verrukkelijker dan een bijzondere kaassoort met zelfgebakken brood of biscuits? Er zijn heerlijk eenvoudige recepten voor Frans landbrood en knoflookcrackers met maanzaad. Rond de maaltijd ten slotte af met een verleidelijke toetje, zoals een eenvoudige cheesecake met citroen of bosbessen. Ongeacht het seizoen, Kaas in de keuken biedt voor elke gelegenheid een keur aan verleidelijke recepten.
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Terra - Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 144
Duration
Publication date first 2005-02-15
Publication date latest 2005-02-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789058973054 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!