Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 342440,
    "slug": "kefir-kombucha-sebastian-landaeus",
    "nstc": null,
    "title": "Kefir & Kombucha",
    "subtitle": "meer dan 40 recepten voor gefermenteerde drankjes",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Kefir, kombucha en gingerale, maar ook appelcider, jun, mede, lassi en amazak&eacute;. Allemaal zijn het gefermenteerde drankjes die lekker, dorstlessend en gezond zijn! In dit boek vind je meer dan 40 recepten om eenvoudig deze natuurlijk bruisende dranken zelf te maken en naar wens extra smaak te geven. Met slechts enkele ingredi&euml;nten maak je zo een gezond alternatief voor frisdrank uit de supermarkt.</p>\n<p>Bij fermentatie worden de suikers en slechte bacteri&euml;n in levensmiddelen en dranken door natuurlijke micro-organismen omgezet in zuur, gas of alcohol. Denk aan appel voor cider, gember voor ginger bug en thee als basis voor kombucha. Het drinken van gefermenteerde drankjes heeft bovendien een positief effect op je gezondheid. Het bevordert de spijsvertering, verhoogt de productie van enzymen en is een bron van vitaminen.</p>\n<p>Ga aan de slag met dit praktische boek en maak je eigen hibiscus-frambooskefir, melkkefir, kurkuma- gemberkombucha, appel-rodebietginger bug, tepache van ananas, Zweedse julmust en Russische kvas.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-01-24",
    "publication_date_latest": "2019-01-24",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432049",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:23:55+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:28:16+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 207391,
            "slug": "sebastian-landaeus",
            "key_names": "Landaeus",
            "names_before_key": "Sebastian",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 207392,
            "slug": "nina-lausecker",
            "key_names": "Lausecker",
            "names_before_key": "Nina",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "447",
            "created_at": "2025-09-19T13:23:55+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:23:55+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Kefir & Kombucha

meer dan 40 recepten voor gefermenteerde drankjes
ID 342440
Slug kefir-kombucha-sebastian-landaeus
Contributors
Author : Sebastian Landaeus
Author : Nina Lausecker
Annotation
Description <p>Kefir, kombucha en gingerale, maar ook appelcider, jun, mede, lassi en amazak&eacute;. Allemaal zijn het gefermenteerde drankjes die lekker, dorstlessend en gezond zijn! In dit boek vind je meer dan 40 recepten om eenvoudig deze natuurlijk bruisende dranken zelf te maken en naar wens extra smaak te geven. Met slechts enkele ingredi&euml;nten maak je zo een gezond alternatief voor frisdrank uit de supermarkt.</p> <p>Bij fermentatie worden de suikers en slechte bacteri&euml;n in levensmiddelen en dranken door natuurlijke micro-organismen omgezet in zuur, gas of alcohol. Denk aan appel voor cider, gember voor ginger bug en thee als basis voor kombucha. Het drinken van gefermenteerde drankjes heeft bovendien een positief effect op je gezondheid. Het bevordert de spijsvertering, verhoogt de productie van enzymen en is een bron van vitaminen.</p> <p>Ga aan de slag met dit praktische boek en maak je eigen hibiscus-frambooskefir, melkkefir, kurkuma- gemberkombucha, appel-rodebietginger bug, tepache van ananas, Zweedse julmust en Russische kvas.</p>
Genres
Subjects
447 Wijn en dranken NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2019-01-24
Publication date latest 2019-01-24
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432049 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!