Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 198844,
    "slug": "keukenhandboek-garneertechnieken-cara-hobday",
    "nstc": null,
    "title": "Keukenhandboek garneertechnieken",
    "subtitle": "technieken voor decoraties van deeg, groenten, fruit, suiker en chocolade",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Spectaculaire presentaties<br/>Verfraai uw gerechten met ruim 75 smakelijke professionele garneringen en spectaculaire decoraties. Maak indruk op familie en gasten met spannend en stijlvol opgemaakte borden, die zelfs het gewoonste gerecht een chique uitstraling geven.<br/><br/>- De technieken, gereedschappen, ingredi\u00ebnten en ontwerpen die door chef-koks in toprestaurants worden gebruikt, worden in <br/><br/>- Stapsgewijze foto\u2019s en duidelijke instructies tonen hoe zoete en hartige decoraties, garneringen en garnituren worden <br/>samengesteld. Elke techniek is voorzien van informatie over de moeilijkheidsgraad en benodigde bereidingstijd.<br/><br/>- Handige checklists, tips en overzichten verduidelijken het optimale gebruik van de verschillende garneringen, ingredi\u00ebnten en gereedschappen. Een lijst van bijzondere eetbare bloemen en planten is opgenomen.<br/><br/>- Aan de hand van dit boek leert u vol zelfvertrouwen uw eigen composities cre\u00ebren. U maakt kennis met de regels voor het presenteren van gerechten en u krijgt veel informatie over de vorm en stijl van serviesgoed.<br/>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2010-10-02",
    "publication_date_latest": "2010-10-02",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048302307",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:13:50+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 109042,
            "slug": "cara-hobday",
            "key_names": "Hobday",
            "names_before_key": "Cara",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 109043,
            "slug": "jo-denbury",
            "key_names": "Denbury",
            "names_before_key": "Jo",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Keukenhandboek garneertechnieken

technieken voor decoraties van deeg, groenten, fruit, suiker en chocolade
ID 198844
Slug keukenhandboek-garneertechnieken-cara-hobday
Contributors
Author : Cara Hobday
Author : Jo Denbury
Annotation
Description Spectaculaire presentaties<br/>Verfraai uw gerechten met ruim 75 smakelijke professionele garneringen en spectaculaire decoraties. Maak indruk op familie en gasten met spannend en stijlvol opgemaakte borden, die zelfs het gewoonste gerecht een chique uitstraling geven.<br/><br/>- De technieken, gereedschappen, ingrediënten en ontwerpen die door chef-koks in toprestaurants worden gebruikt, worden in <br/><br/>- Stapsgewijze foto’s en duidelijke instructies tonen hoe zoete en hartige decoraties, garneringen en garnituren worden <br/>samengesteld. Elke techniek is voorzien van informatie over de moeilijkheidsgraad en benodigde bereidingstijd.<br/><br/>- Handige checklists, tips en overzichten verduidelijken het optimale gebruik van de verschillende garneringen, ingrediënten en gereedschappen. Een lijst van bijzondere eetbare bloemen en planten is opgenomen.<br/><br/>- Aan de hand van dit boek leert u vol zelfvertrouwen uw eigen composities creëren. U maakt kennis met de regels voor het presenteren van gerechten en u krijgt veel informatie over de vorm en stijl van serviesgoed.<br/>
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2010-10-02
Publication date latest 2010-10-02
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048302307 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!