Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 198843,
    "slug": "keukenhandboek-snijtechnieken-marianne-lumb",
    "nstc": null,
    "title": "Keukenhandboek snijtechnieken",
    "subtitle": "technieken voor voorsnijden, fijnsnijden, hakken, fileren, uitbenen",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste \u2018ingredi\u00ebnten\u2019 in elk recept - als u weet welk mes u voor welke taak moet gebruiken en hoe u het moet hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker \u00e9n veiliger. Of u nu een ui snippert, <br/>een vis fileert of een oester opent, in dit boek staat welk mes daar het geschiktst voor is en hoe u met de juiste snijtechniek een optimaal resultaat bereikt.<br/><br/>Leer welk mes het beste is voor welke taak, hoe u het moet onderhouden, hoe u het scherp houdt en hoe u het op de meest effici\u00ebnte wijze kunt gebruiken.<br/>Gedetailleerde foto\u2019s en instructies tonen u hoe u de diverse soorten voedsel moet bereiden, zodat het koken een succes wordt.<br/><br/>Technieken die door chef-koks over de hele wereld worden gebruikt, worden in detail getoond - met behulp van deze technieken kunt u snel en probleemloos uw voorbereidingen treffen.<br/>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2010-02-12",
    "publication_date_latest": "2010-02-12",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048302291",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:13:50+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 109041,
            "slug": "marianne-lumb",
            "key_names": "LUMB",
            "names_before_key": "MARIANNE",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Keukenhandboek snijtechnieken

technieken voor voorsnijden, fijnsnijden, hakken, fileren, uitbenen
ID 198843
Slug keukenhandboek-snijtechnieken-marianne-lumb
Contributors
Author : MARIANNE LUMB
Annotation
Description Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste ‘ingrediënten’ in elk recept - als u weet welk mes u voor welke taak moet gebruiken en hoe u het moet hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker én veiliger. Of u nu een ui snippert, <br/>een vis fileert of een oester opent, in dit boek staat welk mes daar het geschiktst voor is en hoe u met de juiste snijtechniek een optimaal resultaat bereikt.<br/><br/>Leer welk mes het beste is voor welke taak, hoe u het moet onderhouden, hoe u het scherp houdt en hoe u het op de meest efficiënte wijze kunt gebruiken.<br/>Gedetailleerde foto’s en instructies tonen u hoe u de diverse soorten voedsel moet bereiden, zodat het koken een succes wordt.<br/><br/>Technieken die door chef-koks over de hele wereld worden gebruikt, worden in detail getoond - met behulp van deze technieken kunt u snel en probleemloos uw voorbereidingen treffen.<br/>
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2010-02-12
Publication date latest 2010-02-12
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048302291 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!