Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 210450,
    "slug": "keukenhandboek-voor-de-man-jan-peter-jansen",
    "nstc": null,
    "title": "Keukenhandboek voor de man",
    "subtitle": "man & menu management voor gezond & lekker eten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Het eerste managementboek voor achter de kachel\n\n\nMannen koken anders dan vrouwen. Zonder tierelantijnen. Geen getuttebol op het bord, maar no-nonsense en basic. Mannen houden van simpel, eerlijk en puur. Het Keuken Handboek voor de Man is niet het zoveelste kookboek, maar het eerste naslagwerk dat antwoord geeft op alle praktische vragen voor achter de kachel. Welk wapenarsenaal moet je hebben? Wat zijn de slimste snij- en\nfileertechnieken? Hoe verschaf je jezelf inzicht in maateenheden en het befaamde Fingerspitzengef\u00fchl als je een `snufje zout  moet toevoegen? Hoe bereid je de beste steaks, visgerechten, pasta- en salademaaltijden?\n\n\nDit is h\u00e9t managementboek voor mannen achter het fornuis. Experts als 3-sterrenchefs Jonnie Boer en Sergio Herman vertellen je hoe je smaak kunt aanleren. En dankzij de essenti\u00eble feiten over koolhydraten, calorie\u00ebn en pure ingredi\u00ebnten kun je m\u00e9\u00e9r, lekkerder en eerlijker eten zonder\ndat je cholesterol omhoog schiet. Ontdek de benefits van diepvriesgroenten, citrus- en bosvruchten, paddenstoelen en noten. Ken de feiten over rood vlees. Omarm de gezonde capaciteiten van vette vis, tonijn, knolgewassen, knoflook, eieren en kruiden. Vergeet de workshop koelkastbeheer  niet en word Chef Hygi\u00ebne & Houdbaarheid. Vreemdgaan mag je ook in de keuken. Flirt ongegeneerd met exoten als goji, kefir en agave. Met dit boek wordt elke kerel een culinaire prins.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 296,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-02-12",
    "publication_date_latest": "2013-02-12",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789400502109",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-14T03:54:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 169,
        "slug": "aw-bruna-uitgevers-bv",
        "name": "A.W. Bruna Uitgevers B.V.",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 116728,
            "slug": "patricia-wit",
            "key_names": "Wit",
            "names_before_key": "Patricia",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 116729,
            "slug": "jan-peter-jansen",
            "key_names": "Jansen",
            "names_before_key": "Jan Peter",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Keukenhandboek voor de man

man & menu management voor gezond & lekker eten
ID 210450
Slug keukenhandboek-voor-de-man-jan-peter-jansen
Contributors
Author : Patricia Wit
Author : Jan Peter Jansen
Annotation
Description Het eerste managementboek voor achter de kachel Mannen koken anders dan vrouwen. Zonder tierelantijnen. Geen getuttebol op het bord, maar no-nonsense en basic. Mannen houden van simpel, eerlijk en puur. Het Keuken Handboek voor de Man is niet het zoveelste kookboek, maar het eerste naslagwerk dat antwoord geeft op alle praktische vragen voor achter de kachel. Welk wapenarsenaal moet je hebben? Wat zijn de slimste snij- en fileertechnieken? Hoe verschaf je jezelf inzicht in maateenheden en het befaamde Fingerspitzengefühl als je een `snufje zout moet toevoegen? Hoe bereid je de beste steaks, visgerechten, pasta- en salademaaltijden? Dit is hét managementboek voor mannen achter het fornuis. Experts als 3-sterrenchefs Jonnie Boer en Sergio Herman vertellen je hoe je smaak kunt aanleren. En dankzij de essentiële feiten over koolhydraten, calorieën en pure ingrediënten kun je méér, lekkerder en eerlijker eten zonder dat je cholesterol omhoog schiet. Ontdek de benefits van diepvriesgroenten, citrus- en bosvruchten, paddenstoelen en noten. Ken de feiten over rood vlees. Omarm de gezonde capaciteiten van vette vis, tonijn, knolgewassen, knoflook, eieren en kruiden. Vergeet de workshop koelkastbeheer niet en word Chef Hygiëne & Houdbaarheid. Vreemdgaan mag je ook in de keuken. Flirt ongegeneerd met exoten als goji, kefir en agave. Met dit boek wordt elke kerel een culinaire prins.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 296
Duration
Publication date first 2013-02-12
Publication date latest 2013-02-12
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789400502109 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!