Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 282774,
    "slug": "keukenmythes-chris-van-zutphen",
    "nstc": null,
    "title": "Keukenmythes",
    "subtitle": "over kreeften die gaan gillen als ze worden gekookt en vervliegende vitamines in vers vruchtensap",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Basilicum snijden? N\u00f3\u00f3it doen, scheuren is beter. Eieren pellen lastig? Even laten \u2018schrikken\u2019 in koud water. Biefstuk bakken? Eerst het vlees op kamertemperatuur laten komen.<br />Maar\u2026 kloppen deze aanwijzingen wel?<br />Moet een oven inderdaad altijd worden voorverwarmd? Kun je aardappels ongewassen frituren? Verliest sinaasappelsap zijn vitamines in de koelkast? En waarom mag je champignons niet wassen, terwijl ze sowieso al voor 90% uit water bestaan? Iedereen die kookt, kent deze \u2018waarheden\u2019.<br />Zijn ze feiten of fictie? Dit vermakelijke boekje prikt veel eeuwige misverstanden door. ",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 128,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2016-10-08",
    "publication_date_latest": "2016-10-08",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789046821374",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:08:11+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:21:52+00:00",
    "publisher": {
        "id": 156,
        "slug": "nieuw-amsterdam",
        "name": "Nieuw Amsterdam",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:06:08+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 169805,
            "slug": "chris-van-zutphen",
            "key_names": "Zutphen",
            "names_before_key": "Chris",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:08:11+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:08:11+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Keukenmythes

over kreeften die gaan gillen als ze worden gekookt en vervliegende vitamines in vers vruchtensap
ID 282774
Slug keukenmythes-chris-van-zutphen
Contributors
Author : Chris van Zutphen
Annotation
Description Basilicum snijden? Nóóit doen, scheuren is beter. Eieren pellen lastig? Even laten ‘schrikken’ in koud water. Biefstuk bakken? Eerst het vlees op kamertemperatuur laten komen.<br />Maar… kloppen deze aanwijzingen wel?<br />Moet een oven inderdaad altijd worden voorverwarmd? Kun je aardappels ongewassen frituren? Verliest sinaasappelsap zijn vitamines in de koelkast? En waarom mag je champignons niet wassen, terwijl ze sowieso al voor 90% uit water bestaan? Iedereen die kookt, kent deze ‘waarheden’.<br />Zijn ze feiten of fictie? Dit vermakelijke boekje prikt veel eeuwige misverstanden door.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Nieuw Amsterdam
Imprint
Language dut
Page count 128
Duration
Publication date first 2016-10-08
Publication date latest 2016-10-08
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789046821374 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!