Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 225030,
    "slug": "keukens-van-italie-de-antonio-carluccio",
    "nstc": null,
    "title": "Keukens van Italie, De",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Dit heerlijke kookboek is een lofzang op, en tegelijk een zeer persoonlijk overzicht van de regionale keukens van Itali\u00eb. Antonio Carluccio heeft inmiddels zo\u2019n tien bestsellers op zijn naam staan over de Italiaanse keuken, maar nog niet eerder heeft hij de fascinerende ontstaansgeschiedenis van de recepten uit de verschillende regio\u2019s van Itali\u00eb voor ons blootgelegd, die het Italiaanse koken zijn rijke, gevarieerde en kleurrijke karakter geven.\r\n\r\nAntonio neemt de lezer meer op een gastronomische tournee door Itali\u00eb, waarbij elke regio aan bod komt. Hij geeft uitleg over de essentie van elke regio, zowel door de schitterende foto\u2019s en karakteristieke kleuren, mar ook door de tekst en de recepten. Ieder hoofdstuk biedt interessante informatie over de cultuur in de verschillende regio\u2019s en de uiteenlopende culinaire tradities. Antonio kijkt naar de verschillende factoren die het eten en het koken be?nvloeden, inclusief geografische en historische feiten, en biedt veel informatie over regionale producten, inclusief de kazen, de wijnen en de speciale schotels uit de regio.\r\n\r\nZijn zorgvuldig geselecteerde recepten geven een indruk van het karakter van elke regio. Recepten uit het verleden zijn aangepast aan de kooktechnieken van vandaag, en de meeste regio\u2019s in het boek bevatten een gerecht dat Antonio\u2019s hedendaagse interpretatie vormt van de regionale culturele traditie.\r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2006-02-17",
    "publication_date_latest": "2006-02-17",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059561120",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:54:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:16:13+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 127346,
            "slug": "antonio-carluccio-2",
            "key_names": "Carluccio",
            "names_before_key": "Antonio",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:54:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:54:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Keukens van Italie, De

ID 225030
Slug keukens-van-italie-de-antonio-carluccio
Contributors
Author : Antonio Carluccio
Annotation
Description Dit heerlijke kookboek is een lofzang op, en tegelijk een zeer persoonlijk overzicht van de regionale keukens van Italië. Antonio Carluccio heeft inmiddels zo’n tien bestsellers op zijn naam staan over de Italiaanse keuken, maar nog niet eerder heeft hij de fascinerende ontstaansgeschiedenis van de recepten uit de verschillende regio’s van Italië voor ons blootgelegd, die het Italiaanse koken zijn rijke, gevarieerde en kleurrijke karakter geven. Antonio neemt de lezer meer op een gastronomische tournee door Italië, waarbij elke regio aan bod komt. Hij geeft uitleg over de essentie van elke regio, zowel door de schitterende foto’s en karakteristieke kleuren, mar ook door de tekst en de recepten. Ieder hoofdstuk biedt interessante informatie over de cultuur in de verschillende regio’s en de uiteenlopende culinaire tradities. Antonio kijkt naar de verschillende factoren die het eten en het koken be?nvloeden, inclusief geografische en historische feiten, en biedt veel informatie over regionale producten, inclusief de kazen, de wijnen en de speciale schotels uit de regio. Zijn zorgvuldig geselecteerde recepten geven een indruk van het karakter van elke regio. Recepten uit het verleden zijn aangepast aan de kooktechnieken van vandaag, en de meeste regio’s in het boek bevatten een gerecht dat Antonio’s hedendaagse interpretatie vormt van de regionale culturele traditie.
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2006-02-17
Publication date latest 2006-02-17
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059561120 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!