Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 248311,
    "slug": "keuzemenu-r-macvinnie",
    "nstc": null,
    "title": "Keuzemenu",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Ray McVinnie wil duidelijk maken dat een recept geen starre formule is en dat koken veel meer is dan het opvolgen van een aantal instructies. Om een goede kok te zijn is het niet nodig om ingewikkelde recepten te maken of geavanceerd keukengerei te gebruiken. \r\n \r\nHet boek is verdeeld in drie categorie\u00ebn. Het begint met kleine gerechten, zoals voorgerechten en tussendoortjes, daarna volgen de uitgebreidere gerechten voor hoofdmaaltijden en het boek sluit af met zoete gerechten. Dit boek is het resultaat van een aantal wonderbaarlijke reiservaringen en natuurlijk vele gezamenlijke maaltijden.\r\n  \r\n\r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2004-01-01",
    "publication_date_latest": "2004-01-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059202504",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:59:52+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:18:29+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 141220,
            "slug": "r-macvinnie",
            "key_names": "MacVinnie",
            "names_before_key": "R.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:59:52+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:59:52+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Keuzemenu

ID 248311
Slug keuzemenu-r-macvinnie
Contributors
Author : R. MacVinnie
Annotation
Description Ray McVinnie wil duidelijk maken dat een recept geen starre formule is en dat koken veel meer is dan het opvolgen van een aantal instructies. Om een goede kok te zijn is het niet nodig om ingewikkelde recepten te maken of geavanceerd keukengerei te gebruiken. Het boek is verdeeld in drie categorieën. Het begint met kleine gerechten, zoals voorgerechten en tussendoortjes, daarna volgen de uitgebreidere gerechten voor hoofdmaaltijden en het boek sluit af met zoete gerechten. Dit boek is het resultaat van een aantal wonderbaarlijke reiservaringen en natuurlijk vele gezamenlijke maaltijden.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2004-01-01
Publication date latest 2004-01-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059202504 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!