Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 264265,
    "slug": "kitchen-table-food-tal-maes",
    "nstc": null,
    "title": "Kitchen table food",
    "subtitle": "aan tafel in Washington DC & Berlijn : recepten, verhalen, vrienden",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Boodschappen doen in het buitenland leidt tot het ultieme vakantiegevoel. Tal Maes en Petra de Hamer, oprichters van food- en reisblog Kitchen Table Food, hebben dat gevoel nog dagelijks in hun nieuwe thuissteden Washington DC en Berlijn. Nieuwe, andere en onbekende producten, andere bereidingswijzen, maar ook urenlange gesprekken over waar in Duitsland de beste aardappelsalade wordt gemaakt en in welke staat in de VS het lekkerst wordt gebarbecued.</p>\n<p>Tal en Petra schreven, kookten en fotografeerden meer dan 120 recepten: doordeweekse gerechten, bijzondere ontbijtjes, feestelijke gerechten voor keukentafels vol vrienden en familie. Van Jambalaya, Flammkuchen en Frozen Yoghurt tot Apfelstrudel en een Turkse barbecue in het park.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 240,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-10-01",
    "publication_date_latest": "2015-10-05",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059566446",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:04:11+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:21:00+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 153547,
            "slug": "tal-maes-2",
            "key_names": "Maes",
            "names_before_key": "Tal",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 153548,
            "slug": "petra-de-hamer-2",
            "key_names": "HAMER",
            "names_before_key": "PETRA",
            "prefix_to_key": "DE",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:04:11+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:04:11+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Kitchen table food

aan tafel in Washington DC & Berlijn : recepten, verhalen, vrienden
ID 264265
Slug kitchen-table-food-tal-maes
Contributors
Author : Tal Maes
Author : PETRA DE HAMER
Annotation
Description <p>Boodschappen doen in het buitenland leidt tot het ultieme vakantiegevoel. Tal Maes en Petra de Hamer, oprichters van food- en reisblog Kitchen Table Food, hebben dat gevoel nog dagelijks in hun nieuwe thuissteden Washington DC en Berlijn. Nieuwe, andere en onbekende producten, andere bereidingswijzen, maar ook urenlange gesprekken over waar in Duitsland de beste aardappelsalade wordt gemaakt en in welke staat in de VS het lekkerst wordt gebarbecued.</p> <p>Tal en Petra schreven, kookten en fotografeerden meer dan 120 recepten: doordeweekse gerechten, bijzondere ontbijtjes, feestelijke gerechten voor keukentafels vol vrienden en familie. Van Jambalaya, Flammkuchen en Frozen Yoghurt tot Apfelstrudel en een Turkse barbecue in het park.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 240
Duration
Publication date first 2015-10-01
Publication date latest 2015-10-05
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059566446 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!