Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 220017,
    "slug": "klassiekers-van-paul-hollywood-paul-hollywood",
    "nstc": null,
    "title": "Klassiekers van Paul Hollywood",
    "subtitle": "van pastei tot zoete lekkernij",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Bak wederom mee met meesterbakker en gewaardeerd jurylid van The Great British Bake Off, Paul Hollywood en maak smaakvolle pasteien tot en met zoete lekkernijen. Met echte klassiekers als de Britse fish pie en wildpasteitjes; van zoete zaligheden als chocoladevulkaantjes, marmelade-amandelcake, schwarzwalderkirschtrifle tot en met de 'koningin der puddingen'. 'Dit is eten recht uit ons hart', aldus Paul Hollywood.<br/><br/>Stap voor stap, in woord en beeld, leer je de<br/>basis kennen: maak luxe zanddeeg, vlokkig deeg (de klassieke topping voor de Engelse pastei) of heetwaterdeeg (het perfecte deeg voor vullende vleespasteien). Gebruik de beste materialen en producten, krijg de diverse technieken onder de knie en ervaar dat met de uitleg en receptuur van Paul Hollywood je baksels altijd geslaagd en smaakvol zullen zijn.<br/><br/>'Is er een betere manier om Nederland kennis te laten maken met de traditionele Britse pies & puds dan met dit geweldige Paul Hollywood boek? Succes gegarandeerd!'<br/>- Janny van der Heijden<br/>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-02-03",
    "publication_date_latest": "2015-02-03",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461431158",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:53:13+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:15:47+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 123376,
            "slug": "paul-hollywood-2",
            "key_names": "Hollywood",
            "names_before_key": "Paul",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:53:13+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:53:13+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Klassiekers van Paul Hollywood

van pastei tot zoete lekkernij
ID 220017
Slug klassiekers-van-paul-hollywood-paul-hollywood
Contributors
Author : Paul Hollywood
Annotation
Description Bak wederom mee met meesterbakker en gewaardeerd jurylid van The Great British Bake Off, Paul Hollywood en maak smaakvolle pasteien tot en met zoete lekkernijen. Met echte klassiekers als de Britse fish pie en wildpasteitjes; van zoete zaligheden als chocoladevulkaantjes, marmelade-amandelcake, schwarzwalderkirschtrifle tot en met de 'koningin der puddingen'. 'Dit is eten recht uit ons hart', aldus Paul Hollywood.<br/><br/>Stap voor stap, in woord en beeld, leer je de<br/>basis kennen: maak luxe zanddeeg, vlokkig deeg (de klassieke topping voor de Engelse pastei) of heetwaterdeeg (het perfecte deeg voor vullende vleespasteien). Gebruik de beste materialen en producten, krijg de diverse technieken onder de knie en ervaar dat met de uitleg en receptuur van Paul Hollywood je baksels altijd geslaagd en smaakvol zullen zijn.<br/><br/>'Is er een betere manier om Nederland kennis te laten maken met de traditionele Britse pies & puds dan met dit geweldige Paul Hollywood boek? Succes gegarandeerd!'<br/>- Janny van der Heijden<br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2015-02-03
Publication date latest 2015-02-03
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461431158 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!