Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 316801,
    "slug": "kobe-desramaults-kobe-desramaults",
    "nstc": null,
    "title": "Kobe Desramaults",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Sterrenrestaurant In De Wulf stond tot aan zijn sluiting eind 2016 op de lijst van zowat iedere Europese foodie en maakte van Kobe Desramaults op korte tijd een internationaal gerenommeerde chef.<br/>Intussen opende Desramaults twee nieuwe concepten in Gent: de artisanale bakkerij De Superette en sinds kort<br/>ook het bijzondere Chambre S\u00e9par\u00e9e, waar je kan genieten van een seizoens-<br/>gebonden degustatiemenu van twintig gangen. Dat restaurant is het resultaat van een gastronomische bezinning van enkele maanden. Desramaults reisde onder meer naar Azi\u00eb om zich daar te laten doordringen van de oosterse cultuur. Foodies van over de hele wereld keken maandenlang met veel verlangen uit naar de vrucht van deze invloeden.<br/>Kernwoord in het leven en de kookstijl van Desramaults blijft intu\u00eftie: hij doet<br/>waar zijn buikgevoel hem toe brengt en dat leverde hem tot nu toe grote successen op. Hij leeft en kookt steeds in harmonie en haast totale symbiose met zijn omgeving en hecht erg veel belang aan het werken met lokale ingredi\u00ebnten. In zijn progressieve keuken spreken pure smaken voor zich. Vuur is het natuurelement dat het meeste aansluit bij Desramaults' stijl, letterlijk en figuurlijk. Het vormt dan ook de rode draad van dit food-boek, waaraan jaren werd gewerkt.<br/>In dit boek legt Desramaults zijn technieken uit en verzamelt hij food stories, die een gevoelige inkijk bieden in het creatieve proces van een sterrenchef. Met tekst van Rik Van Puymbroeck, gecombineerd met krachtige fotografie van Stefaan Temmerman en stijlvolle food-foto's van Piet De Kersgieter. Topklasse!<br/>Sterrenrestaurant In De Wulf stond tot aan zijn sluiting eind 2016 op de lijst van zowat iedere Europese foodie en maakte van Kobe Desramaults op korte tijd een internationaal gerenommeerde chef.<br/>Intussen opende Desramaults twee nieuwe concepten in Gent: de artisanale bakkerij De Superette en sinds kort<br/>ook het bijzondere Chambre S\u00e9par\u00e9e, waar je kan genieten van een seizoens-<br/>gebonden degustatiemenu van twintig gangen. Dat restaurant is het resultaat van een gastronomische bezinning van enkele maanden. Desramaults reisde onder meer naar Azi\u00eb om zich daar te laten doordringen van de oosterse cultuur. Foodies van over de hele wereld keken maandenlang met veel verlangen uit naar de vrucht van deze invloeden.<br/>Kernwoord in het leven en de kookstijl van Desramaults blijft intu\u00eftie: hij doet<br/>Het langverwachte<br/>boek van Kobe Desramaults over zijn eigenzinnige universum",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 312,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-12-04",
    "publication_date_latest": "2017-12-04",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789492677297",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:17:28+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:25:17+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2175,
        "slug": "uitgeverij-kannibaal-2",
        "name": "Uitgeverij Kannibaal",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:54:08+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:08+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 189099,
            "slug": "kobe-desramaults-2",
            "key_names": "Desramaults",
            "names_before_key": "Kobe",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:17:28+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:17:28+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Kobe Desramaults

ID 316801
Slug kobe-desramaults-kobe-desramaults
Contributors
Author : Kobe Desramaults
Annotation
Description Sterrenrestaurant In De Wulf stond tot aan zijn sluiting eind 2016 op de lijst van zowat iedere Europese foodie en maakte van Kobe Desramaults op korte tijd een internationaal gerenommeerde chef.<br/>Intussen opende Desramaults twee nieuwe concepten in Gent: de artisanale bakkerij De Superette en sinds kort<br/>ook het bijzondere Chambre Séparée, waar je kan genieten van een seizoens-<br/>gebonden degustatiemenu van twintig gangen. Dat restaurant is het resultaat van een gastronomische bezinning van enkele maanden. Desramaults reisde onder meer naar Azië om zich daar te laten doordringen van de oosterse cultuur. Foodies van over de hele wereld keken maandenlang met veel verlangen uit naar de vrucht van deze invloeden.<br/>Kernwoord in het leven en de kookstijl van Desramaults blijft intuïtie: hij doet<br/>waar zijn buikgevoel hem toe brengt en dat leverde hem tot nu toe grote successen op. Hij leeft en kookt steeds in harmonie en haast totale symbiose met zijn omgeving en hecht erg veel belang aan het werken met lokale ingrediënten. In zijn progressieve keuken spreken pure smaken voor zich. Vuur is het natuurelement dat het meeste aansluit bij Desramaults' stijl, letterlijk en figuurlijk. Het vormt dan ook de rode draad van dit food-boek, waaraan jaren werd gewerkt.<br/>In dit boek legt Desramaults zijn technieken uit en verzamelt hij food stories, die een gevoelige inkijk bieden in het creatieve proces van een sterrenchef. Met tekst van Rik Van Puymbroeck, gecombineerd met krachtige fotografie van Stefaan Temmerman en stijlvolle food-foto's van Piet De Kersgieter. Topklasse!<br/>Sterrenrestaurant In De Wulf stond tot aan zijn sluiting eind 2016 op de lijst van zowat iedere Europese foodie en maakte van Kobe Desramaults op korte tijd een internationaal gerenommeerde chef.<br/>Intussen opende Desramaults twee nieuwe concepten in Gent: de artisanale bakkerij De Superette en sinds kort<br/>ook het bijzondere Chambre Séparée, waar je kan genieten van een seizoens-<br/>gebonden degustatiemenu van twintig gangen. Dat restaurant is het resultaat van een gastronomische bezinning van enkele maanden. Desramaults reisde onder meer naar Azië om zich daar te laten doordringen van de oosterse cultuur. Foodies van over de hele wereld keken maandenlang met veel verlangen uit naar de vrucht van deze invloeden.<br/>Kernwoord in het leven en de kookstijl van Desramaults blijft intuïtie: hij doet<br/>Het langverwachte<br/>boek van Kobe Desramaults over zijn eigenzinnige universum
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Kannibaal
Imprint
Language dut
Page count 312
Duration
Publication date first 2017-12-04
Publication date latest 2017-12-04
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789492677297 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!