Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 201603,
    "slug": "koken-aan-boord-anoniem",
    "nstc": null,
    "title": "Koken aan boord",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De scheepskok is na de kapitein de belangrijkste man aan boord. De stemming onder de bemanning hangt van zijn verrichtingen af. Dat is niet alleen zo bij de zeevaart, maar ook het geval bij een zeilboot!<br/>Ere aan de scheepskok in de kombuis die de kunst verstaat om onder alle weersomstandigheden, met een vrolijk gezicht, voor het inwendige en daarmee zo belangrijke welbehagen van alle opvarenden te zorgen.<br/>Ook degene zonder kookervaring wordt met suggesties, aanmoedigingen en deels makkelijke recepten op weg geholpen om zich ook in de kombuis te kunnen bekwamen. Heel veel heerlijke gerechten die natuurlijk ook thuis bereid mogen worden! Daarnaast bevat dit boek ook diverse handige tips met betrekking tot het inslaan en bewaren van proviand tot de inrichting van de kombuis en slim koken aan boord.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2004-04-30",
    "publication_date_latest": "2004-04-30",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789055136148",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:14:48+00:00",
    "publisher": {
        "id": 306,
        "slug": "ruitenberg-boek",
        "name": "Ruitenberg Boek",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:16+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:10:34+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:59+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Koken aan boord

ID 201603
Slug koken-aan-boord-anoniem
Contributors
Annotation
Description De scheepskok is na de kapitein de belangrijkste man aan boord. De stemming onder de bemanning hangt van zijn verrichtingen af. Dat is niet alleen zo bij de zeevaart, maar ook het geval bij een zeilboot!<br/>Ere aan de scheepskok in de kombuis die de kunst verstaat om onder alle weersomstandigheden, met een vrolijk gezicht, voor het inwendige en daarmee zo belangrijke welbehagen van alle opvarenden te zorgen.<br/>Ook degene zonder kookervaring wordt met suggesties, aanmoedigingen en deels makkelijke recepten op weg geholpen om zich ook in de kombuis te kunnen bekwamen. Heel veel heerlijke gerechten die natuurlijk ook thuis bereid mogen worden! Daarnaast bevat dit boek ook diverse handige tips met betrekking tot het inslaan en bewaren van proviand tot de inrichting van de kombuis en slim koken aan boord.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Ruitenberg Boek
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2004-04-30
Publication date latest 2004-04-30
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789055136148 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!