Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 382472,
    "slug": "koken-handboek-ter-duinen-111-hotelschool-ter-duinen",
    "nstc": null,
    "title": "Koken",
    "subtitle": "technieken, dresseren en recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p><em>Koken - Ter Duinen</em> biedt alle basiskennis voor studenten, professionele chefs, amateurchefs en hobbykoks die zich willen professionaliseren in de technieken van het koken.</p>\n<p><em>Koken - Ter Duinen</em> omvat een uitgebreide vaktermenlijst, alle basistechnieken (met stap-voor-stap-foto's) en individuele gerechten. Dit boek geldt als d&eacute; referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud - het boek leunt aan bij de klassieke structuur van de Guide Culinaire.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-10-15",
    "publication_date_latest": "2020-09-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789089316233",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789401420242",
            "product_form": "ED"
        },
        {
            "isbn": "9789401427920",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789401471718",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:34:50+00:00",
    "updated_at": "2025-11-03T00:31:41+00:00",
    "publisher": {
        "id": 157,
        "slug": "lannoo-uitgeverij",
        "name": "Lannoo Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:38+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 234309,
            "slug": "hotelschool-ter-duinen-2",
            "key_names": "Hotelschool Ter Duinen",
            "names_before_key": null,
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:34:50+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:34:50+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Koken

technieken, dresseren en recepten
ID 382472
Slug koken-handboek-ter-duinen-111-hotelschool-ter-duinen
Contributors
Author : Hotelschool Ter Duinen
Annotation
Description <p><em>Koken - Ter Duinen</em> biedt alle basiskennis voor studenten, professionele chefs, amateurchefs en hobbykoks die zich willen professionaliseren in de technieken van het koken.</p> <p><em>Koken - Ter Duinen</em> omvat een uitgebreide vaktermenlijst, alle basistechnieken (met stap-voor-stap-foto's) en individuele gerechten. Dit boek geldt als d&eacute; referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud - het boek leunt aan bij de klassieke structuur van de Guide Culinaire.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Lannoo Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2014-10-15
Publication date latest 2020-09-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789089316233 (BB)
  • ISBN: 9789401420242 (ED)
  • ISBN: 9789401427920 (BB)
  • ISBN: 9789401471718 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!