Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 470495,
    "slug": "koken-is-begrijpen-william-mathijssen",
    "nstc": null,
    "title": "Koken is begrijpen",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p><strong>De \"koken is begrijpen\" is een boekenpakket bestaande uit 4 boeken die geen standaard receptenboeken zijn.</strong></p><p>Dit boekenpakket omvat heel veel praktische kennis die een kok nodig heeft om te kunnen cre\u00ebren. Elk deel van de reeks behandelt een specifiek aspect van koken.</p><p>Deel 1: Koken is Technieken begrijpen</p><p>Deel 2: Koken is Planten begrijpen</p><p>Deel 3: Koken is Dieren begrijpen</p><p>Deel 4: Koken is Vloeistoffen begrijpen</p><p>De boeken presenteren technische kennis op een toegankelijke manier. Dankzij het sterke grafische ontwerp en de meer dan 1200 handgemaakte tekeningen is de inhoud gemakkelijk te begrijpen voor de lezer.</p><p>We maken gebruik van gedetailleerde tekeningen om extra nadruk te leggen op wat er precies wordt bedoeld. Deze visuele elementen versterken het begrip en de beleving van de culinaire technieken die we delen.</p><p>Het is een unieke en effectieve manier om kookinstructies te versterken en complexe stappen of nuances duidelijk over te brengen.</p><p>Ons doel is om het begrip van de culinaire wereld te verdiepen, waardoor zowel beginnende koks als professionals meer vertrouwen en vaardigheid in de keuken kunnen ontwikkelen.</p><p>William Mathijssen en Anna Dasko</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 480,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-10-16",
    "publication_date_latest": "2023-10-16",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464775914",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:28:41+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:40:07+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1787,
        "slug": "-",
        "name": "",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:37:05+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 291670,
            "slug": "william-mathijssen",
            "key_names": "Mathijssen",
            "names_before_key": "William",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T14:28:41+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:28:41+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Koken is begrijpen

ID 470495
Slug koken-is-begrijpen-william-mathijssen
Contributors
Author : William Mathijssen
Annotation
Description <p><strong>De "koken is begrijpen" is een boekenpakket bestaande uit 4 boeken die geen standaard receptenboeken zijn.</strong></p><p>Dit boekenpakket omvat heel veel praktische kennis die een kok nodig heeft om te kunnen creƫren. Elk deel van de reeks behandelt een specifiek aspect van koken.</p><p>Deel 1: Koken is Technieken begrijpen</p><p>Deel 2: Koken is Planten begrijpen</p><p>Deel 3: Koken is Dieren begrijpen</p><p>Deel 4: Koken is Vloeistoffen begrijpen</p><p>De boeken presenteren technische kennis op een toegankelijke manier. Dankzij het sterke grafische ontwerp en de meer dan 1200 handgemaakte tekeningen is de inhoud gemakkelijk te begrijpen voor de lezer.</p><p>We maken gebruik van gedetailleerde tekeningen om extra nadruk te leggen op wat er precies wordt bedoeld. Deze visuele elementen versterken het begrip en de beleving van de culinaire technieken die we delen.</p><p>Het is een unieke en effectieve manier om kookinstructies te versterken en complexe stappen of nuances duidelijk over te brengen.</p><p>Ons doel is om het begrip van de culinaire wereld te verdiepen, waardoor zowel beginnende koks als professionals meer vertrouwen en vaardigheid in de keuken kunnen ontwikkelen.</p><p>William Mathijssen en Anna Dasko</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher
Imprint
Language dut
Page count 480
Duration
Publication date first 2023-10-16
Publication date latest 2023-10-16
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464775914 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!