Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 265984,
    "slug": "koken-met-confituur-maarten-simonis",
    "nstc": null,
    "title": "Koken met confituur",
    "subtitle": "of met Jam. Of met gelei. Of met marmelade",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "JaKoken met confituur.\r\nOf met jam. Of met gelei. Of met marmelade.\r\n\r\nDit boek laat je zien en beleven dat confituur niet alleen gebruikt kan worden als broodbeleg of in de\r\nyoghurt, maar ook uitstekend kan dienen als ingredi\u00ebnt in tal van culinaire gerechten.\r\nHet boek toont je smaakmakende foto\u2019s, makkelijk te volgen recepten en duidelijke ingredi\u00ebntenlijsten.\r\nAlle ingredi\u00ebnten zijn gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt om de hoek.\r\n\r\nAls rode draad door het boek vind je diverse verhalen. Verhalen die allemaal vertrekken van \u2013 of\r\nterug te brengen zijn tot \u2013 een of andere confituursoort. Verhalen die gaan van anekdotes tot weetjes,\r\nvan woordverklaringen tot beschrijvingen.\r\n\r\nHet boek biedt tot slot een oplossing voor de restjes confituur die iedereen thuis wel in de koelkast,\r\nin een voorraadkast of op de tafel heeft staan. Hiermee sluit het boek aan bij de huidige tijdsgeest\r\nvan minder weggooien en zoveel mogelijk uit de dingen halen.\r\n\r\n...haal eruit wat erin zit!\r\n\r\nOver de auteurs\r\nYleen Goffin:\r\n\u2018Talen, zowel de Nederlandse taal als vreemde talen, zijn een passie van mij. Ik heb dan ook met\r\nveel plezier meegeschreven aan dit boek, waarin je hier en daar een knipoog naar de herkomst\r\nvan woorden of verhalende teksten kan terugvinden. Ik ben geboren en getogen in de fruitstreek\r\nen trots op dit boek, dat mensen hopelijk aanzet om onze fruitrijkdom voor honderd procent in te\r\nzetten in de keuken!\u2019\r\n\r\nMaarten Simonis:\r\n\u2018Als kok leerde ik het vak bij gerenommeerde restaurants als Inter Scaldes, Aux Armes de France en\r\nPaul Bocuse. Tegenwoordig leg ik als jammaker in de Jambrouwerij mijn passie in het maken van\r\nambachtelijke Limburgse jams. Het gebruik van streekgebonden fruit en het ontdekken van oude\r\nsmaken staan in de Jambrouwerij centraal.\u2019\r\n\r\nBart Le Roux:\r\n\u2018Ik heb veel interessegebieden: grafische vormgeving, tekstschrijven, koken, fotografie... Sinds mijn\r\nstudie grafische vormgeving aan de Kunstacademie in Maastricht werk ik meer dan 25 jaar in de\r\nreclame. Reizen, mijn moestuin en kunst en cultuur zijn bronnen van inspiratie, hetgeen ook in de\r\nkeuken tot uiting komt. Aan tafel komt alles en iedereen bij elkaar, elk bord is een optelsom van\r\nopgedane ervaringen. Dat klinkt hoogdravend, maar zo zie ik dat niet. Ook een boterham met jam\r\nkan een sensatie zijn!\u2019\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 72,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-11-22",
    "publication_date_latest": "2015-11-22",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789492007315",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:04:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:20:31+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2199,
        "slug": "stefaan-van-laereuitgeverij-partizaan",
        "name": "Stefaan Van Laere/Uitgeverij Partizaan",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:49:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:07:11+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 154953,
            "slug": "maarten-simonis",
            "key_names": "Simonis",
            "names_before_key": "Maarten",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 154954,
            "slug": "bart-le-roux",
            "key_names": "Roux",
            "names_before_key": "Bart",
            "prefix_to_key": "Le",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 154955,
            "slug": "yleen-goffin",
            "key_names": "Goffin",
            "names_before_key": "Yleen",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:04:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:04:25+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Koken met confituur

of met Jam. Of met gelei. Of met marmelade
ID 265984
Slug koken-met-confituur-maarten-simonis
Contributors
Author : Maarten Simonis
Author : Bart Le Roux
Author : Yleen Goffin
Annotation
Description JaKoken met confituur. Of met jam. Of met gelei. Of met marmelade. Dit boek laat je zien en beleven dat confituur niet alleen gebruikt kan worden als broodbeleg of in de yoghurt, maar ook uitstekend kan dienen als ingrediënt in tal van culinaire gerechten. Het boek toont je smaakmakende foto’s, makkelijk te volgen recepten en duidelijke ingrediëntenlijsten. Alle ingrediënten zijn gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt om de hoek. Als rode draad door het boek vind je diverse verhalen. Verhalen die allemaal vertrekken van – of terug te brengen zijn tot – een of andere confituursoort. Verhalen die gaan van anekdotes tot weetjes, van woordverklaringen tot beschrijvingen. Het boek biedt tot slot een oplossing voor de restjes confituur die iedereen thuis wel in de koelkast, in een voorraadkast of op de tafel heeft staan. Hiermee sluit het boek aan bij de huidige tijdsgeest van minder weggooien en zoveel mogelijk uit de dingen halen. ...haal eruit wat erin zit! Over de auteurs Yleen Goffin: ‘Talen, zowel de Nederlandse taal als vreemde talen, zijn een passie van mij. Ik heb dan ook met veel plezier meegeschreven aan dit boek, waarin je hier en daar een knipoog naar de herkomst van woorden of verhalende teksten kan terugvinden. Ik ben geboren en getogen in de fruitstreek en trots op dit boek, dat mensen hopelijk aanzet om onze fruitrijkdom voor honderd procent in te zetten in de keuken!’ Maarten Simonis: ‘Als kok leerde ik het vak bij gerenommeerde restaurants als Inter Scaldes, Aux Armes de France en Paul Bocuse. Tegenwoordig leg ik als jammaker in de Jambrouwerij mijn passie in het maken van ambachtelijke Limburgse jams. Het gebruik van streekgebonden fruit en het ontdekken van oude smaken staan in de Jambrouwerij centraal.’ Bart Le Roux: ‘Ik heb veel interessegebieden: grafische vormgeving, tekstschrijven, koken, fotografie... Sinds mijn studie grafische vormgeving aan de Kunstacademie in Maastricht werk ik meer dan 25 jaar in de reclame. Reizen, mijn moestuin en kunst en cultuur zijn bronnen van inspiratie, hetgeen ook in de keuken tot uiting komt. Aan tafel komt alles en iedereen bij elkaar, elk bord is een optelsom van opgedane ervaringen. Dat klinkt hoogdravend, maar zo zie ik dat niet. Ook een boterham met jam kan een sensatie zijn!’
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Stefaan Van Laere/Uitgeverij Partizaan
Imprint
Language dut
Page count 72
Duration
Publication date first 2015-11-22
Publication date latest 2015-11-22
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789492007315 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!