Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 284642,
    "slug": "koken-met-kruiden-extracten-creosa-govaers",
    "nstc": null,
    "title": "Koken met kruiden (extracten)",
    "subtitle": "meer dan 50 recepten vol verrassende smaken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Scones met look en rozemarijn, Peterseliewijn, Curcuma limoenboter, Panna cotta met sinaas bitter, Cappuccino van zalm met roomse kamille, Mueslirepen met gember, Geraniumcake, Fudge met Rozemarijn, Karwijzaadbrood, Verloren brood met siroop van roos en oranjebloesem... <br />Spannende namen voor bijzondere gerechten. Ze werdengecre\u00eberd door aromatherapeute Cr\u00e9osa Govaers. Als geen ander weet ze hoe ze essenti\u00eble oli\u00ebn van kruiden en verse kruiden kan verwerken in recepten. Ze zweert bij eenvoud en laat zo de smaken van de kruiden tot hun volle recht komen. Een echte boost voor uw smaakpapillen. <br />Maar er is meer: de gerechten zijn niet alleen verrukkelijk, ze zijn ook nog heilzaam. Van de Oudheid tot vandaag weten artsen en apothekers dat kruiden geneeskrachtige substanties bevatten. Cr\u00e9osa Govaers serveert deze kennis samen met de recepten. Tijm die ontsmettend werkt, grove den die afvalstoffen uit het lichaam verwijdert. Met kennis van zaken krijgt de lezer uitstekende tips om kruiden te gebruiken voor lichaam en geest.<br />Cr\u00e9osa Govaers is passioneel bezig met kruiden en aroma's. Dit boek is het resultaat van vele jaren<br />experimenteren. De gerechten bieden een smaaksensatie die je nooit eerder beleefde.<br />",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 208,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2016-08-31",
    "publication_date_latest": "2016-09-21",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059087835",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:08:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:22:40+00:00",
    "publisher": {
        "id": 343,
        "slug": "davidsfonds",
        "name": "Davidsfonds",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:05+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:11:56+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 171380,
            "slug": "creosa-govaers",
            "key_names": "Govaers",
            "names_before_key": "Cr\u00e9osa",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:08:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:08:25+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Koken met kruiden (extracten)

meer dan 50 recepten vol verrassende smaken
ID 284642
Slug koken-met-kruiden-extracten-creosa-govaers
Contributors
Author : Créosa Govaers
Annotation
Description Scones met look en rozemarijn, Peterseliewijn, Curcuma limoenboter, Panna cotta met sinaas bitter, Cappuccino van zalm met roomse kamille, Mueslirepen met gember, Geraniumcake, Fudge met Rozemarijn, Karwijzaadbrood, Verloren brood met siroop van roos en oranjebloesem... <br />Spannende namen voor bijzondere gerechten. Ze werdengecreëerd door aromatherapeute Créosa Govaers. Als geen ander weet ze hoe ze essentiële oliën van kruiden en verse kruiden kan verwerken in recepten. Ze zweert bij eenvoud en laat zo de smaken van de kruiden tot hun volle recht komen. Een echte boost voor uw smaakpapillen. <br />Maar er is meer: de gerechten zijn niet alleen verrukkelijk, ze zijn ook nog heilzaam. Van de Oudheid tot vandaag weten artsen en apothekers dat kruiden geneeskrachtige substanties bevatten. Créosa Govaers serveert deze kennis samen met de recepten. Tijm die ontsmettend werkt, grove den die afvalstoffen uit het lichaam verwijdert. Met kennis van zaken krijgt de lezer uitstekende tips om kruiden te gebruiken voor lichaam en geest.<br />Créosa Govaers is passioneel bezig met kruiden en aroma's. Dit boek is het resultaat van vele jaren<br />experimenteren. De gerechten bieden een smaaksensatie die je nooit eerder beleefde.<br />
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Davidsfonds
Imprint
Language dut
Page count 208
Duration
Publication date first 2016-08-31
Publication date latest 2016-09-21
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059087835 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!