Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 205143,
    "slug": "koken-met-trappistenbier-gido-van-imschoot",
    "nstc": null,
    "title": "Koken met trappistenbier",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Achel, Chimay, Engelszell, La Trappe, Orval, Rochefort, Spencer, Westmalle, Westvleteren, en Zundert: de trappistenbieren worden geroemd voor hun hoge kwaliteit en hemelse, rijke smaak. Maar waarom enkel een trappist drinken? De trappistenbieren en -kazen kun je ook gebruiken in heerlijke gerechten!</p>\n<p>Chocolademousse met Rochefort, kalfswang met Westmalle dubbel of loempia van zalm en \u00a0pompelmoes met Orvalsausje. In <em>Koken met Trappist</em> wordt aan tien bieren telkens een voor-, hoofd- en nagerecht gekoppeld. Het boek bevat niet alleen originele en smakelijke recepten, je krijgt</p>\n<p>ook inzicht in hoe de smaak van de trappistenbieren beter tot zijn recht komt in combinatie met andere ingredi\u00ebnten. Ontdek daarnaast meer over de abdijen en de smaak van deze tien topbieren.</p>\n<p>De chefs van Hotelschool Spermalie gingen met trappistenbier aan de slag in de keuken en bundelen</p>\n<p>hun toprecepten in dit boek. Gido Van Imschoot, voorzitter van de Vereniging Vlaamse Sommeliers, beschrijft de bieren in dit boek. Foodfotograaf Karl Bruninx brengt de gerechten in beeld.\u00a0</p>\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 171,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-08-29",
    "publication_date_latest": "2014-08-29",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059085862",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:14:28+00:00",
    "publisher": {
        "id": 343,
        "slug": "davidsfonds",
        "name": "Davidsfonds",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:05+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:11:56+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112667,
            "slug": "tim-cornille",
            "key_names": "Cornille",
            "names_before_key": "Tim",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 112668,
            "slug": "carl-delaey",
            "key_names": "Delaey",
            "names_before_key": "Carl",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 112669,
            "slug": "gido-van-imschoot",
            "key_names": "Imschoot",
            "names_before_key": "Gido",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Koken met trappistenbier

ID 205143
Slug koken-met-trappistenbier-gido-van-imschoot
Contributors
Author : Tim Cornille
Author : Carl Delaey
Author : Gido van Imschoot
Annotation
Description <p>Achel, Chimay, Engelszell, La Trappe, Orval, Rochefort, Spencer, Westmalle, Westvleteren, en Zundert: de trappistenbieren worden geroemd voor hun hoge kwaliteit en hemelse, rijke smaak. Maar waarom enkel een trappist drinken? De trappistenbieren en -kazen kun je ook gebruiken in heerlijke gerechten!</p> <p>Chocolademousse met Rochefort, kalfswang met Westmalle dubbel of loempia van zalm en  pompelmoes met Orvalsausje. In <em>Koken met Trappist</em> wordt aan tien bieren telkens een voor-, hoofd- en nagerecht gekoppeld. Het boek bevat niet alleen originele en smakelijke recepten, je krijgt</p> <p>ook inzicht in hoe de smaak van de trappistenbieren beter tot zijn recht komt in combinatie met andere ingrediënten. Ontdek daarnaast meer over de abdijen en de smaak van deze tien topbieren.</p> <p>De chefs van Hotelschool Spermalie gingen met trappistenbier aan de slag in de keuken en bundelen</p> <p>hun toprecepten in dit boek. Gido Van Imschoot, voorzitter van de Vereniging Vlaamse Sommeliers, beschrijft de bieren in dit boek. Foodfotograaf Karl Bruninx brengt de gerechten in beeld. </p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Davidsfonds
Imprint
Language dut
Page count 171
Duration
Publication date first 2014-08-29
Publication date latest 2014-08-29
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059085862 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!