Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 302404,
    "slug": "koken-met-vuur-niklas-ekstedt",
    "nstc": null,
    "title": "Koken met vuur",
    "subtitle": "De smaak van koken op open vuur: technieken en recepten uit de Nordic keuken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p><span lang=\"nl\">De ultieme combinatie van lekker eten, ontspannen en de natuur komt samen in dit prachtige kookboek van de Zweedse topkok Niklas Ekstedt. De enige kok die alles op vuur kookt en daarin de enige echte expert is op zijn kookniveau. U hoeft daarvoor niet helemaal naar Scandinavi\u00eb. Met de praktische tips en recepten van Ekstedt kunt u ook in uw eigen omgeving genieten van het smeulende vuur, het geknetter van brandend hout en de rook die de specifieke smaak meegeeft aan uw gerechten. Een heerlijk boek om thuis te gebruiken of tijdens familieweekenden. Niets ingewikkelds maar juist terug naar de primitieve methodes van weleer met makkelijk verkrijgbare ingredi\u00ebnten en benodigdheden. Voor heerlijke avonden ontspannen met vrienden en familie. Laat het vuur het werk doen. </span></p>\n<p>\u00a0</p>\n<p class=\"MsoNormal\" style=\"margin-bottom: 10.0pt; line-height: 115%; mso-pagination: none; mso-layout-grid-align: none; text-autospace: none;\"><span lang=\"nl\">Niklas Ekstedt is een Zweedse chef-kok. Hij liep stage bij El Bulli in Spanje en The Fat Duck in Engeland. Sinds 2011 runt hij zijn tweede restaurant Ekstedt in Stockholm waar een compleet analoge keuken heeft en dus alle gerechten met vuur kookt. Zijn restaurant is inmiddels bekroond met een Michelinster.</span></p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 240,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-03-15",
    "publication_date_latest": "2017-03-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000353965",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T13:13:42+00:00",
    "updated_at": "2025-11-14T03:54:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 179379,
            "slug": "niklas-ekstedt",
            "key_names": "Ekstedt",
            "names_before_key": "Niklas",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:13:42+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:13:42+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Koken met vuur

De smaak van koken op open vuur: technieken en recepten uit de Nordic keuken
ID 302404
Slug koken-met-vuur-niklas-ekstedt
Contributors
Author : Niklas Ekstedt
Annotation
Description <p><span lang="nl">De ultieme combinatie van lekker eten, ontspannen en de natuur komt samen in dit prachtige kookboek van de Zweedse topkok Niklas Ekstedt. De enige kok die alles op vuur kookt en daarin de enige echte expert is op zijn kookniveau. U hoeft daarvoor niet helemaal naar Scandinavië. Met de praktische tips en recepten van Ekstedt kunt u ook in uw eigen omgeving genieten van het smeulende vuur, het geknetter van brandend hout en de rook die de specifieke smaak meegeeft aan uw gerechten. Een heerlijk boek om thuis te gebruiken of tijdens familieweekenden. Niets ingewikkelds maar juist terug naar de primitieve methodes van weleer met makkelijk verkrijgbare ingrediënten en benodigdheden. Voor heerlijke avonden ontspannen met vrienden en familie. Laat het vuur het werk doen. </span></p> <p> </p> <p class="MsoNormal" style="margin-bottom: 10.0pt; line-height: 115%; mso-pagination: none; mso-layout-grid-align: none; text-autospace: none;"><span lang="nl">Niklas Ekstedt is een Zweedse chef-kok. Hij liep stage bij El Bulli in Spanje en The Fat Duck in Engeland. Sinds 2011 runt hij zijn tweede restaurant Ekstedt in Stockholm waar een compleet analoge keuken heeft en dus alle gerechten met vuur kookt. Zijn restaurant is inmiddels bekroond met een Michelinster.</span></p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 240
Duration
Publication date first 2017-03-15
Publication date latest 2017-03-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000353965 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!