Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 400477,
    "slug": "koken-op-de-big-green-egg-james-whetlor",
    "nstc": null,
    "title": "Koken op de Big Green Egg",
    "subtitle": "van set-up tot bereidingstechnieken, met 70 recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De Big Green Egg kan al jaren op een grote schare trouwe fans onder de barbecue-experts rekenen. In tijden waarin de tuin nog belangrijker wordt, ontdekken steeds meer mensen hoe veelzijdig en praktisch deze unieke barbecue is. Dankzij de keramiek, die bestand tegen extreme temperaturen, \u00e9n de vorm ontstaat een perfecte luchtcirculatie in de EGG, waardoor voedsel gelijkmatig gaart op de gewenste temperatuur.\n\u00a0\nDit boek laat zien wat er allemaal mogelijk is met deze buitenkeuken.\n\u00a0\nIn Koken op de Big Green Egg vind je informatie over de EGG set-up, het aansteken en gebruiken van de EGG, brandstof en tools. Daarna word je in twaalf stappen en gerechten al doende ingewijd in de bereidingstechnieken.\n\u00a0\nMet de tips en receptuur van James Whetlor kun je 70 verschillende gerechten bereiden, waaronder de bekende stukken vlees en bouten, hele vissen, verse groenten en verrukkelijke rubs, marinades en sausjes voor gezellige BBQ-buffetten.\n\u00a0\nDankzij Koken op de Big Green Egg verander je in een mum van tijd van een beginner in een EGGpert en geniet je het hele jaar door van heerlijke gerechten.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 208,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2021-05-18",
    "publication_date_latest": "2021-05-28",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789022337882",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:39:37+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:34:31+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6538,
        "slug": "standaard-uitgeverij-nv-algemeen-import",
        "name": "Standaard Uitgeverij NV -  Algemeen & Import",
        "created_at": "2025-09-19T12:43:45+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 245818,
            "slug": "james-whetlor-2",
            "key_names": "Whetlor",
            "names_before_key": "James",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:39:37+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:39:37+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Koken op de Big Green Egg

van set-up tot bereidingstechnieken, met 70 recepten
ID 400477
Slug koken-op-de-big-green-egg-james-whetlor
Contributors
Author : James Whetlor
Annotation
Description De Big Green Egg kan al jaren op een grote schare trouwe fans onder de barbecue-experts rekenen. In tijden waarin de tuin nog belangrijker wordt, ontdekken steeds meer mensen hoe veelzijdig en praktisch deze unieke barbecue is. Dankzij de keramiek, die bestand tegen extreme temperaturen, én de vorm ontstaat een perfecte luchtcirculatie in de EGG, waardoor voedsel gelijkmatig gaart op de gewenste temperatuur.   Dit boek laat zien wat er allemaal mogelijk is met deze buitenkeuken.   In Koken op de Big Green Egg vind je informatie over de EGG set-up, het aansteken en gebruiken van de EGG, brandstof en tools. Daarna word je in twaalf stappen en gerechten al doende ingewijd in de bereidingstechnieken.   Met de tips en receptuur van James Whetlor kun je 70 verschillende gerechten bereiden, waaronder de bekende stukken vlees en bouten, hele vissen, verse groenten en verrukkelijke rubs, marinades en sausjes voor gezellige BBQ-buffetten.   Dankzij Koken op de Big Green Egg verander je in een mum van tijd van een beginner in een EGGpert en geniet je het hele jaar door van heerlijke gerechten.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Standaard Uitgeverij NV - Algemeen & Import
Imprint
Language dut
Page count 208
Duration
Publication date first 2021-05-18
Publication date latest 2021-05-28
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789022337882 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!