Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 216395,
    "slug": "koken-uit-de-nieuwe-nordic-kitchen-margareta-schildt-landgren",
    "nstc": null,
    "title": "Koken uit de nieuwe Nordic Kitchen",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Noordse natuur, smaken en filosofie<br/><br/>Dit boek is een eerbetoon aan het voedsel van Scandinavi\u00eb in een tijd waarin de Nordic keuken en dito restaurants als de beste ter wereld worden beschouwd. Het Nordic landschap en de intense wisseling van de seizoenen dragen bij aan een verbazende vari\u00ebteit aan rauwe ingredi\u00ebnten die door weinig andere voedingsculturen worden ge\u00ebvenaard: van de schitterende bergen in het noorden met hun unieke flora en fauna, bossen vol bessen, paddenstoelen en wild, en kristalheldere meren en koude zee\u00ebn met heerlijke vis tot de vruchtbare akkers in het zuiden met hun goudkleurige gewassen en overvloed aan vruchten.<br/><br/>Dit boek bevat unieke en authentieke recepten uit de hele noordse streek. Sommige zijn simpel, met de lekkerste rauwe ingredi\u00ebnten die voor zichzelf spreken, andere zijn bedacht door vooraanstaande chef-koks, onder wie Claus Meyer van NOMA, onlangs gekozen tot het beste restaurant in de wereld. De traditionele keuken en inmaakmethoden gaan hand in hand met moderne combinaties van smaken en de hedendaagse hang naar biologische en natuurlijke voedingsbronnen. Dit is de ruggengraat van de Nordic voedselrevolutie.<br/><br/>Welkom in de nieuwe Nordic keuken!<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 240,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-01-31",
    "publication_date_latest": "2015-01-31",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048310821",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:52:29+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:15:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 120553,
            "slug": "margareta-schildt-landgren",
            "key_names": "Schildt-Landgren",
            "names_before_key": "Margareta",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:52:29+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:52:29+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Koken uit de nieuwe Nordic Kitchen

ID 216395
Slug koken-uit-de-nieuwe-nordic-kitchen-margareta-schildt-landgren
Contributors
Author : Margareta Schildt-Landgren
Annotation
Description Noordse natuur, smaken en filosofie<br/><br/>Dit boek is een eerbetoon aan het voedsel van Scandinavië in een tijd waarin de Nordic keuken en dito restaurants als de beste ter wereld worden beschouwd. Het Nordic landschap en de intense wisseling van de seizoenen dragen bij aan een verbazende variëteit aan rauwe ingrediënten die door weinig andere voedingsculturen worden geëvenaard: van de schitterende bergen in het noorden met hun unieke flora en fauna, bossen vol bessen, paddenstoelen en wild, en kristalheldere meren en koude zeeën met heerlijke vis tot de vruchtbare akkers in het zuiden met hun goudkleurige gewassen en overvloed aan vruchten.<br/><br/>Dit boek bevat unieke en authentieke recepten uit de hele noordse streek. Sommige zijn simpel, met de lekkerste rauwe ingrediënten die voor zichzelf spreken, andere zijn bedacht door vooraanstaande chef-koks, onder wie Claus Meyer van NOMA, onlangs gekozen tot het beste restaurant in de wereld. De traditionele keuken en inmaakmethoden gaan hand in hand met moderne combinaties van smaken en de hedendaagse hang naar biologische en natuurlijke voedingsbronnen. Dit is de ruggengraat van de Nordic voedselrevolutie.<br/><br/>Welkom in de nieuwe Nordic keuken!<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 240
Duration
Publication date first 2015-01-31
Publication date latest 2015-01-31
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048310821 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!