Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 405091,
    "slug": "kook-dit-boek-molly-baz",
    "nstc": null,
    "title": "Kook dit boek",
    "subtitle": "rake recepten & treffende technieken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "New York Times-bestseller: Kook dit boek (stuk)!\n\n\nKook dit boek is een door en door modern kookboek\nom een betere, inventieve en creatieve thuiskok te\nworden en biedt smaakvolle gerechten die iedereen\nkan maken. Receptontwikkelaar en voormalig\nBon App\u00e9tit-ster Molly Baz geeft een opwindende\nspoedcursus in de basisprincipes van koken. Met de\n\u20187 gouden regels\u2019 \u2013 o.a. hoe je gerechten op smaak\nkan brengen, dat textuur en perfect uitgevoerde\nkooktechnieken alles bepalend zijn \u2013 kook je\nmoeiteloos door alle 95 recepten heen en blijf je deze\nherhalen.\n\nDe recepten zijn een aantrekkelijke mix van\neenvoudige, informele maar restaurantwaardige\n\u2018cheffy\u2019 gerechten. Met de diverse QR-codes heeft\nde gebruiker direct toegang tot instructievideo\u2019s\nover de wat lastigere kooktechnieken. Ga aan de\nslag en kook dit boek stuk: van voorgerecht tot en\nmet desserts. Gegrilde aubergines met gepekelde\nrozijnen in basilicumdressing, langzaam gegaarde\nkip met geplette aardappeltjes, piri-piri en aioli,\nkrokante botergarnalen, salade met halloumi, perzik\nen tomaat of maak de overheerlijk miso-appeltaart.\nMet vele basisrecepten voor diverse dressings, sauzen,\ncondimenten, inmaakrecepten en meer. Kortom:\nkook dit boek stuk!",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 304,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2021-11-17",
    "publication_date_latest": "2021-11-29",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432667",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:33:16+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 248500,
            "slug": "molly-baz",
            "key_names": "Baz",
            "names_before_key": "Molly",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:41:00+00:00"
        }
    ]
}
        

Kook dit boek

rake recepten & treffende technieken
ID 405091
Slug kook-dit-boek-molly-baz
Contributors
Author : Molly Baz
Annotation
Description New York Times-bestseller: Kook dit boek (stuk)! Kook dit boek is een door en door modern kookboek om een betere, inventieve en creatieve thuiskok te worden en biedt smaakvolle gerechten die iedereen kan maken. Receptontwikkelaar en voormalig Bon Appétit-ster Molly Baz geeft een opwindende spoedcursus in de basisprincipes van koken. Met de ‘7 gouden regels’ – o.a. hoe je gerechten op smaak kan brengen, dat textuur en perfect uitgevoerde kooktechnieken alles bepalend zijn – kook je moeiteloos door alle 95 recepten heen en blijf je deze herhalen. De recepten zijn een aantrekkelijke mix van eenvoudige, informele maar restaurantwaardige ‘cheffy’ gerechten. Met de diverse QR-codes heeft de gebruiker direct toegang tot instructievideo’s over de wat lastigere kooktechnieken. Ga aan de slag en kook dit boek stuk: van voorgerecht tot en met desserts. Gegrilde aubergines met gepekelde rozijnen in basilicumdressing, langzaam gegaarde kip met geplette aardappeltjes, piri-piri en aioli, krokante botergarnalen, salade met halloumi, perzik en tomaat of maak de overheerlijk miso-appeltaart. Met vele basisrecepten voor diverse dressings, sauzen, condimenten, inmaakrecepten en meer. Kortom: kook dit boek stuk!
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 304
Duration
Publication date first 2021-11-17
Publication date latest 2021-11-29
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432667 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!