Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 215896,
    "slug": "kook-ze-box-tony-le-duc",
    "nstc": null,
    "title": "Kook Ze! Box",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Kook ze! is een bookazine: een kruising tussen een boek en een magazine. Elk onderdeel van de reeks heeft een apart thema. Kook ze! onderscheidt zich van doodeweekse kookboeken door de journalistieke insteek. Naast recepten bevat Kook ze! ook gedegen achtergrondinformatie in magazinestijl. Onafhankelijke, eerlijke en beschouwende artikels.<br/><br/>Kook Ze! Snel<br/>Met 60 SNEL klaar recepten : bereidingen in een handomdraai met gebruik van weinig ingredi\u00ebnten : tapas, salades, wokgerechten, pasta's en eenvoudige nagerechten.- met  maatschappij kritische informatie over 'Fast Food', ook gezonde fastfood !<br/>Kook Ze! Chic<br/>Met een selectie van chique gerechten, samengesteld door vrienden, hobbykoks en professionele koks. Ja, er zijn gerechten met kreeft, langoustine en kaviaar, maar evenzeer gerechten met haring, sprot, tomaten en aardappelen.<br/>Kook Ze! Traag<br/>Met 40 gerechten : de klassiekers onder pruttelgerechten en de langzaamgaar technieken. De ontleding van onze 'hutsepot' en de business achter 'soepen en bouillons'. Stoverijen. Alles over rijpen : drogen, confijten, marineren, kaas en vlees. Mac Van Dinther (De Volkskrant) brengt een kritisch verhaal over SlowFood. ...<br/>Kook Ze!  Vreemd<br/>Vreemd gaan ... in de keuken. De thaise klassiekers, ongewone combinaties, vreemde voorwerpen en onbekende ingredi\u00ebnten. Laat je meeslepen  en verrassen in \u00e9\u00e9n grote ontdekkingsreis doorheen de wereldse eetcultuur<br/>Kook Ze! Niet<br/>Over de RAW-food beweging en is het wel zo gezond om alles rauw te eten? We selecteerden 12 chefs uit Vlaanderen en Nederland die speciaal voor \"Kook ze!...niet\" gaan koken. Met gerechten als smaakbommen tot gevolg. Gerechten assembleren, koud marineren, blenderen, pekelen, drogen, enz... Alles over take-out en delivery food, over Streetfood, over conserven. We ontleden de Steak Tartare...<br/>Kook Ze! Heet<br/>De chili-heetparade. Bart Moeyaert: Erotiek aan de keukentafel. Afrodisiaca, krijg je echt zin in seks? De favoriete hete plekjes van Debbie Pappyn. Thaise salades, kruidige soepen en pikante nagerechten.<br/>Kook Ze! Fris<br/>Eenvoudige bereidingen, cocktails, frisse salades, koude soepen, frisheid van kruiden en groenten. Hoe ijs, granit\u00e9 en sorbet maken? ",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-10-13",
    "publication_date_latest": "2014-10-13",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789490028657",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:52:14+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:15:23+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2247,
        "slug": "minestrone-culinaire-uitgeverij",
        "name": "Minestrone Culinaire Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:50:10+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:03:07+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 120212,
            "slug": "tony-le-duc-2",
            "key_names": "Duc",
            "names_before_key": "Tony",
            "prefix_to_key": "Le",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "400",
            "created_at": "2025-09-19T12:52:14+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:52:14+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Kook Ze! Box

ID 215896
Slug kook-ze-box-tony-le-duc
Contributors
Author : Tony Le Duc
Annotation
Description Kook ze! is een bookazine: een kruising tussen een boek en een magazine. Elk onderdeel van de reeks heeft een apart thema. Kook ze! onderscheidt zich van doodeweekse kookboeken door de journalistieke insteek. Naast recepten bevat Kook ze! ook gedegen achtergrondinformatie in magazinestijl. Onafhankelijke, eerlijke en beschouwende artikels.<br/><br/>Kook Ze! Snel<br/>Met 60 SNEL klaar recepten : bereidingen in een handomdraai met gebruik van weinig ingrediënten : tapas, salades, wokgerechten, pasta's en eenvoudige nagerechten.- met maatschappij kritische informatie over 'Fast Food', ook gezonde fastfood !<br/>Kook Ze! Chic<br/>Met een selectie van chique gerechten, samengesteld door vrienden, hobbykoks en professionele koks. Ja, er zijn gerechten met kreeft, langoustine en kaviaar, maar evenzeer gerechten met haring, sprot, tomaten en aardappelen.<br/>Kook Ze! Traag<br/>Met 40 gerechten : de klassiekers onder pruttelgerechten en de langzaamgaar technieken. De ontleding van onze 'hutsepot' en de business achter 'soepen en bouillons'. Stoverijen. Alles over rijpen : drogen, confijten, marineren, kaas en vlees. Mac Van Dinther (De Volkskrant) brengt een kritisch verhaal over SlowFood. ...<br/>Kook Ze! Vreemd<br/>Vreemd gaan ... in de keuken. De thaise klassiekers, ongewone combinaties, vreemde voorwerpen en onbekende ingrediënten. Laat je meeslepen en verrassen in één grote ontdekkingsreis doorheen de wereldse eetcultuur<br/>Kook Ze! Niet<br/>Over de RAW-food beweging en is het wel zo gezond om alles rauw te eten? We selecteerden 12 chefs uit Vlaanderen en Nederland die speciaal voor "Kook ze!...niet" gaan koken. Met gerechten als smaakbommen tot gevolg. Gerechten assembleren, koud marineren, blenderen, pekelen, drogen, enz... Alles over take-out en delivery food, over Streetfood, over conserven. We ontleden de Steak Tartare...<br/>Kook Ze! Heet<br/>De chili-heetparade. Bart Moeyaert: Erotiek aan de keukentafel. Afrodisiaca, krijg je echt zin in seks? De favoriete hete plekjes van Debbie Pappyn. Thaise salades, kruidige soepen en pikante nagerechten.<br/>Kook Ze! Fris<br/>Eenvoudige bereidingen, cocktails, frisse salades, koude soepen, frisheid van kruiden en groenten. Hoe ijs, granité en sorbet maken?
Bestseller 60
Genres
Subjects
400 Non-fictie Vrije tijd/algemeen NUR
NSTC
Publisher Minestrone Culinaire Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2014-10-13
Publication date latest 2014-10-13
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789490028657 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!