Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 204559,
    "slug": "kooktechnieken-claudia-lenz",
    "nstc": null,
    "title": "Kooktechnieken",
    "subtitle": "Het complete naslagwerk voor elke kok - Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Het complete naslagwerk voor elke kok - Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd\nIn dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto's. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingredi\u00ebnten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert... Bovendien bevat dit handboek een extra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken. \nKortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst!\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-10-15",
    "publication_date_latest": "2013-10-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044739275",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 174,
        "slug": "zuidnederlandse-uitgeverij-znu",
        "name": "Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:42+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112169,
            "slug": "claudia-lenz",
            "key_names": "LENZ",
            "names_before_key": "CLAUDIA",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 112167,
            "slug": "claudia-bruckmann",
            "key_names": "BRUCKMANN",
            "names_before_key": "CLAUDIA",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Kooktechnieken

Het complete naslagwerk voor elke kok - Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd
ID 204559
Slug kooktechnieken-claudia-lenz
Contributors
Author : CLAUDIA LENZ
Author : CLAUDIA BRUCKMANN
Annotation
Description Het complete naslagwerk voor elke kok - Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd In dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto's. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingrediƫnten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert... Bovendien bevat dit handboek een extra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken. Kortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst!
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2013-10-15
Publication date latest 2013-10-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044739275 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!