Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 491227,
    "slug": "koreaans-eten-seji-hong",
    "nstc": null,
    "title": "Koreaans eten",
    "subtitle": "eenvoudige recepten voor de hele dag",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "ER BESTAAT GEEN TWIJFEL OVER: KOREAANS ETEN IS GEWELDIG <br />\n<br />\nDe Koreaanse keuken bestaat uit gedurfde smaken en heerlijke gerechten. Veel mensen denken ten onrechte dat het moeilijk is die gerechten zelf te maken. In Koreaans eten laat Seji Hong de eenvoud van de Koreaanse keuken zien \u2013 ze leert je hoe je de populairste gerechten kunt maken door slechts zeven ingredi\u00ebnten uit je voorraadkast te gebruiken: gochujang, doenjang, ganjang (sojasaus), rijst, sesamolie, vissaus en gochugaru, plus een paar extra ingredi\u00ebnten die in elke supermarkt te vinden zijn.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2024-11-01",
    "publication_date_latest": "2024-11-21",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048322343",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:33:59+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:42:11+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6562,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv-2",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:40+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 305011,
            "slug": "seji-hong",
            "key_names": "Hong",
            "names_before_key": "Seji",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T14:33:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:33:59+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Koreaans eten

eenvoudige recepten voor de hele dag
ID 491227
Slug koreaans-eten-seji-hong
Contributors
Author : Seji Hong
Annotation
Description ER BESTAAT GEEN TWIJFEL OVER: KOREAANS ETEN IS GEWELDIG <br /> <br /> De Koreaanse keuken bestaat uit gedurfde smaken en heerlijke gerechten. Veel mensen denken ten onrechte dat het moeilijk is die gerechten zelf te maken. In Koreaans eten laat Seji Hong de eenvoud van de Koreaanse keuken zien – ze leert je hoe je de populairste gerechten kunt maken door slechts zeven ingrediënten uit je voorraadkast te gebruiken: gochujang, doenjang, ganjang (sojasaus), rijst, sesamolie, vissaus en gochugaru, plus een paar extra ingrediënten die in elke supermarkt te vinden zijn.
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2024-11-01
Publication date latest 2024-11-21
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048322343 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!