Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 398402,
    "slug": "la-paella-louise-pickford",
    "nstc": null,
    "title": "La paella",
    "subtitle": "recepten voor verrukkelijke Spaanse rijst-, pasta- en andere gerechten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Rijst is een ongelofelijk veelzijdig ingredi&euml;nt. Spaanse koks weten er een heel scala aan gerechten mee te bereiden, van eenvoudig comfortfood voor thuis tot indrukwekkende feestschotels voor speciale gelegenheden. In dit boek heeft auteur Louise Pickford fantastische paella&rsquo;s uit heel Spanje bijeengebracht, van regionale klassiekers die wereldwijd bekend zijn tot bijzondere plaatselijke variaties en andere creatieve versies van dit populaire gerecht. Of je nu al vaker paella hebt gemaakt of dat de Spaanse keuken nieuw voor je is, met deze gemakkelijke stap-voor-staprecepten voor zowel traditionele als moderne Spaanse gerechten zul je niet teleurgesteld worden! Louise Pickford is een populaire kookboekenauteur en foodstylist met meer dan 20 jaar ervaring. Ze heeft wereldwijd 16 kookboeken uitgebracht. Ze levert bijdragen aan vele tijdschriften in Australi&euml; en Groot-Brittanni&euml; en haar recepten en artikelen over eten hebben in diverse foodmagazines gestaan, zoals in delicious, Good Housekeeping en Gourmet Traveller.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 128,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2021-05-03",
    "publication_date_latest": "2021-06-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048319404",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:39:05+00:00",
    "updated_at": "2025-10-30T00:32:58+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6562,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv-2",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:40+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 244452,
            "slug": "louise-pickford-2",
            "key_names": "Pickford",
            "names_before_key": "Louise",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:39:05+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:39:05+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

La paella

recepten voor verrukkelijke Spaanse rijst-, pasta- en andere gerechten
ID 398402
Slug la-paella-louise-pickford
Contributors
Author : Louise Pickford
Annotation
Description <p>Rijst is een ongelofelijk veelzijdig ingredi&euml;nt. Spaanse koks weten er een heel scala aan gerechten mee te bereiden, van eenvoudig comfortfood voor thuis tot indrukwekkende feestschotels voor speciale gelegenheden. In dit boek heeft auteur Louise Pickford fantastische paella&rsquo;s uit heel Spanje bijeengebracht, van regionale klassiekers die wereldwijd bekend zijn tot bijzondere plaatselijke variaties en andere creatieve versies van dit populaire gerecht. Of je nu al vaker paella hebt gemaakt of dat de Spaanse keuken nieuw voor je is, met deze gemakkelijke stap-voor-staprecepten voor zowel traditionele als moderne Spaanse gerechten zul je niet teleurgesteld worden! Louise Pickford is een populaire kookboekenauteur en foodstylist met meer dan 20 jaar ervaring. Ze heeft wereldwijd 16 kookboeken uitgebracht. Ze levert bijdragen aan vele tijdschriften in Australi&euml; en Groot-Brittanni&euml; en haar recepten en artikelen over eten hebben in diverse foodmagazines gestaan, zoals in delicious, Good Housekeeping en Gourmet Traveller.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 128
Duration
Publication date first 2021-05-03
Publication date latest 2021-06-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048319404 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!