Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 206998,
    "slug": "la-rive-de-smaak-van-de-amstel-alma-huisken",
    "nstc": null,
    "title": "La Rive. De smaak van de Amstel",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "La Rive\r\nDe smaak van het Amstel\r\nEdwin Kats\r\nAlma Huisken\r\nFotografie: Bart Van Leuven\r\nHet Amstel Inter-Continental Hotel is al 135 jaar lang het bekendste en meest prestigieuze hotel van Nederland. De geregelde aanwezigheid van wereldfiguren of leden van koninklijke families bezorgt het hotel door de jaren heen een bijna mythische waarde.\r\nEen van de redenen waarom gasten van over de hele wereld in het Amstel Hotel willen resideren is zonder enige twijfel het culinaire meesterschap van Edwin Kats , chef van Restaurant La Rive . Gelegen aan de oever van de Amstel vormt La Rive de ultieme locatie voor een uitstekende lunch of een uniek diner. Recent werden topkok Edwin Kats en zijn 32-koppig team bekroond met een tweede Michelinster voor de vele gastronomische topmomenten die ze hun internationale gasten steeds opnieuw bezorgen.\r\nIn deze rijkelijke publicatie neemt auteur Alma Huisken (winnares Wina Born-prijs 2002) de lezer mee van de chef\u2019s table tot in de wine room , dit alles gelegen in het meest glorieuze kader van Amsterdam. Alles wat La Rive maakt tot wat het is, komt in deze uitgave uitgebreid aan bod en wordt op stijlvolle wijze in beeld gebracht door fotograaf Bart Van Leuven.\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2003-04-10",
    "publication_date_latest": "2003-04-10",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789058561046",
            "product_form": "BA"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00",
    "updated_at": "2025-11-09T00:15:04+00:00",
    "publisher": {
        "id": 571,
        "slug": "stichting-kunstboek",
        "name": "Stichting Kunstboek",
        "created_at": "2025-09-19T12:30:31+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:44+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 113839,
            "slug": "alma-huisken",
            "key_names": "Huisken",
            "names_before_key": "Alma",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:48+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

La Rive. De smaak van de Amstel

ID 206998
Slug la-rive-de-smaak-van-de-amstel-alma-huisken
Contributors
Author : Alma Huisken
Annotation
Description La Rive De smaak van het Amstel Edwin Kats Alma Huisken Fotografie: Bart Van Leuven Het Amstel Inter-Continental Hotel is al 135 jaar lang het bekendste en meest prestigieuze hotel van Nederland. De geregelde aanwezigheid van wereldfiguren of leden van koninklijke families bezorgt het hotel door de jaren heen een bijna mythische waarde. Een van de redenen waarom gasten van over de hele wereld in het Amstel Hotel willen resideren is zonder enige twijfel het culinaire meesterschap van Edwin Kats , chef van Restaurant La Rive . Gelegen aan de oever van de Amstel vormt La Rive de ultieme locatie voor een uitstekende lunch of een uniek diner. Recent werden topkok Edwin Kats en zijn 32-koppig team bekroond met een tweede Michelinster voor de vele gastronomische topmomenten die ze hun internationale gasten steeds opnieuw bezorgen. In deze rijkelijke publicatie neemt auteur Alma Huisken (winnares Wina Born-prijs 2002) de lezer mee van de chef’s table tot in de wine room , dit alles gelegen in het meest glorieuze kader van Amsterdam. Alles wat La Rive maakt tot wat het is, komt in deze uitgave uitgebreid aan bod en wordt op stijlvolle wijze in beeld gebracht door fotograaf Bart Van Leuven.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Stichting Kunstboek
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2003-04-10
Publication date latest 2003-04-10
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789058561046 (BA)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!