Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 235512,
    "slug": "laag-cholesterol-das-pas-koken",
    "nstc": null,
    "title": "Laag cholesterol- da's pas koken",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Is uw cholesterol aan de hoge kant? Een cholesterolarmdieet kan beangstigend lijken, maar met deze smakelijke recepten hopen wij u te inspireren uw eetgewoontes op de lange termijn te veranderen en toch gewoon van uw eten te genieten! Creatieve recepten voor lamsvlees, rundvlees, kip en vis, maar ook voor geweldige groentesoepen en zelfs desserts zullen u doen opkikkeren en kleur geven aan het dieet. Wie zegt dat rood vlees niet mag? Proef ons rundvlees met oregano en citroen met geroosterde kalebas of, nog lekkerder, lamscurry met linzen. Op je cholesterol letten betekent niet dat je alle goed vullende maaltijden en interessante uitheemse gerechten hoeft te laten staan. Probeer de kipspiesen met tabouleh of de varkensfilet met witte bonen en tomaten op Creoolse wijze. En vergeet de desserts niet! Laag cholesterol kijkt naar de mogelijkheden, niet de beperkingen, van een gezond dieet. <br />",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 96,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2006-02-15",
    "publication_date_latest": "2006-03-08",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789036618557",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:56:23+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:18:09+00:00",
    "publisher": {
        "id": 216,
        "slug": "rebo-productions-bv",
        "name": "Rebo Productions B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:44+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:56:23+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:56:23+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Laag cholesterol- da's pas koken

ID 235512
Slug laag-cholesterol-das-pas-koken
Contributors
Annotation
Description Is uw cholesterol aan de hoge kant? Een cholesterolarmdieet kan beangstigend lijken, maar met deze smakelijke recepten hopen wij u te inspireren uw eetgewoontes op de lange termijn te veranderen en toch gewoon van uw eten te genieten! Creatieve recepten voor lamsvlees, rundvlees, kip en vis, maar ook voor geweldige groentesoepen en zelfs desserts zullen u doen opkikkeren en kleur geven aan het dieet. Wie zegt dat rood vlees niet mag? Proef ons rundvlees met oregano en citroen met geroosterde kalebas of, nog lekkerder, lamscurry met linzen. Op je cholesterol letten betekent niet dat je alle goed vullende maaltijden en interessante uitheemse gerechten hoeft te laten staan. Probeer de kipspiesen met tabouleh of de varkensfilet met witte bonen en tomaten op Creoolse wijze. En vergeet de desserts niet! Laag cholesterol kijkt naar de mogelijkheden, niet de beperkingen, van een gezond dieet. <br />
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Rebo Productions B.V.
Imprint
Language dut
Page count 96
Duration
Publication date first 2006-02-15
Publication date latest 2006-03-08
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789036618557 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!