Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 211676,
    "slug": "lekker-amsterdam-2013-johannes-van-dam",
    "nstc": null,
    "title": "Lekker Amsterdam  2013",
    "subtitle": "gastronomische gids 2013",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "DE NIEUWSTE JOHANNES VAN DAM\nGastronomische gids van Amsterdam 2013\n\nElke week schrijft Johannes van Dam voor Het Parool een 'Proefwerk', waarin hij verslag doet van zijn bezoek aan een Amsterdams restaurant. De besprekingen van de best gewaardeerde restaurants (9+) zijn opgenomen in deze gastronomische gids. Lekker Amsterdam is dus d? gids voor wie goed wil eten in de stad.\n \nNaast 19 Proefwerken en diverse tekeningen van Peter van Straaten bevat deze editie van Lekker Amsterdam artikelen over kwesties als kunnen we tafelwater uit de kraan geserveerd krijgen als we dat willen? En bevat het bestelde gerecht wel de ingredi?nten die op de menukaart worden vermeld?\n \nAchterin deze gids vindt u de beste restaurants van dit moment, overzichtelijk gerubriceerd naar keuken en voorzien van geactualiseerde gegevens. Wie lekker thuis wil koken, kan 'Van Dams adresjes' raadplegen: een wegwijzer naar onder meer de beste slagers, traiteurs, kaashandels, bakkers en delicatessenzaken.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-11-24",
    "publication_date_latest": "2012-11-24",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059373303",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:50+00:00",
    "updated_at": "2025-11-03T00:15:07+00:00",
    "publisher": {
        "id": 355,
        "slug": "uitgeverij-bas-lubberhuizen",
        "name": "Uitgeverij Bas Lubberhuizen",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:26+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:25+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 117700,
            "slug": "johannes-van-dam-3",
            "key_names": "Dam",
            "names_before_key": "Johannes",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:50+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:50+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Lekker Amsterdam 2013

gastronomische gids 2013
ID 211676
Slug lekker-amsterdam-2013-johannes-van-dam
Contributors
Author : Johannes van Dam
Annotation
Description DE NIEUWSTE JOHANNES VAN DAM Gastronomische gids van Amsterdam 2013 Elke week schrijft Johannes van Dam voor Het Parool een 'Proefwerk', waarin hij verslag doet van zijn bezoek aan een Amsterdams restaurant. De besprekingen van de best gewaardeerde restaurants (9+) zijn opgenomen in deze gastronomische gids. Lekker Amsterdam is dus d? gids voor wie goed wil eten in de stad. Naast 19 Proefwerken en diverse tekeningen van Peter van Straaten bevat deze editie van Lekker Amsterdam artikelen over kwesties als kunnen we tafelwater uit de kraan geserveerd krijgen als we dat willen? En bevat het bestelde gerecht wel de ingredi?nten die op de menukaart worden vermeld? Achterin deze gids vindt u de beste restaurants van dit moment, overzichtelijk gerubriceerd naar keuken en voorzien van geactualiseerde gegevens. Wie lekker thuis wil koken, kan 'Van Dams adresjes' raadplegen: een wegwijzer naar onder meer de beste slagers, traiteurs, kaashandels, bakkers en delicatessenzaken.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Bas Lubberhuizen
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2012-11-24
Publication date latest 2012-11-24
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059373303 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!