Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 216106,
    "slug": "lekker-brabant-ilse-reeuwijk",
    "nstc": null,
    "title": "Lekker Brabant",
    "subtitle": "inclusief 32 recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Lekker Brabant - Koken met het beste van Brabantse bodem. Dat is de titel het eerste kookboek dat Lekker Brabant, medio november uitbrengt. Het is daarmee ook het eerste boek van culinair redacteur en columniste Ilse Reeuwijk. <br/><br/>Brabant zit vol culinaire geheimen. In de hele provincie vind je boeren die de prachtigste producten maken, met hart en ziel. Wie zijn ze? Wat drijft hen om hun nek uit te steken, van de gebaande paden af te wijken, hun dromen na te jagen? De afgelopen maanden bezocht Ilse Reeuwijk 17 van die bijzondere Brabanders op hun eigen erf. <br/><br/>Met een kop koffie aan de keukentafel kwamen de verhalen. Over tegenslagen, over verstikkende wetgeving en lastige zoektochten. Maar nog meer over creativiteit, doorzettingsvermogen en liefde voor het vak. <br/><br/>Met die heerlijke en eerlijke producten lieten we vier Brabantse topkoks (Evert Thielen van de Gertruda Hoeve, Ralph Blaakenburg van Auberge du Bonheur, Edwin Kats van Noble en Maarten Camps van Wolfslaar) de mooiste gerechten koken. Niks ingevlogen haricots uit Kenia of rundvlees uit Ierland, maar verse ingredi\u00ebnten, rechtstreeks van Brabantse bodem, zo uit de stal of van het land. <br/><br/>En zo ontstond dit eerste Lekker Brabant kookboek, een boek over onze provincie voor liefhebbers van het goede leven. In elk seizoen stellen we een aantal boeren voor, waarna onze vier topkoks steeds stap voor stap de meest verrukkelijke gerechten bereiden met de producten van deze bijzondere Brabantse boeren.<br/><br/>De creatieve vormgeving en de robuuste, eigentijdse uitstraling van het kookboek (met stoere ringband) maken het boek tot een uitermate geschikt cadeau voor de feestdagen.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-11-15",
    "publication_date_latest": "2014-11-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789491637049",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T12:52:29+00:00",
    "updated_at": "2025-11-14T03:54:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2818,
        "slug": "de-stentor",
        "name": "De Stentor",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:52:12+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T13:15:24+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 120350,
            "slug": "ilse-reeuwijk",
            "key_names": "Reeuwijk",
            "names_before_key": "Ilse",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:52:29+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:52:29+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Lekker Brabant

inclusief 32 recepten
ID 216106
Slug lekker-brabant-ilse-reeuwijk
Contributors
Author : Ilse Reeuwijk
Annotation
Description Lekker Brabant - Koken met het beste van Brabantse bodem. Dat is de titel het eerste kookboek dat Lekker Brabant, medio november uitbrengt. Het is daarmee ook het eerste boek van culinair redacteur en columniste Ilse Reeuwijk. <br/><br/>Brabant zit vol culinaire geheimen. In de hele provincie vind je boeren die de prachtigste producten maken, met hart en ziel. Wie zijn ze? Wat drijft hen om hun nek uit te steken, van de gebaande paden af te wijken, hun dromen na te jagen? De afgelopen maanden bezocht Ilse Reeuwijk 17 van die bijzondere Brabanders op hun eigen erf. <br/><br/>Met een kop koffie aan de keukentafel kwamen de verhalen. Over tegenslagen, over verstikkende wetgeving en lastige zoektochten. Maar nog meer over creativiteit, doorzettingsvermogen en liefde voor het vak. <br/><br/>Met die heerlijke en eerlijke producten lieten we vier Brabantse topkoks (Evert Thielen van de Gertruda Hoeve, Ralph Blaakenburg van Auberge du Bonheur, Edwin Kats van Noble en Maarten Camps van Wolfslaar) de mooiste gerechten koken. Niks ingevlogen haricots uit Kenia of rundvlees uit Ierland, maar verse ingrediƫnten, rechtstreeks van Brabantse bodem, zo uit de stal of van het land. <br/><br/>En zo ontstond dit eerste Lekker Brabant kookboek, een boek over onze provincie voor liefhebbers van het goede leven. In elk seizoen stellen we een aantal boeren voor, waarna onze vier topkoks steeds stap voor stap de meest verrukkelijke gerechten bereiden met de producten van deze bijzondere Brabantse boeren.<br/><br/>De creatieve vormgeving en de robuuste, eigentijdse uitstraling van het kookboek (met stoere ringband) maken het boek tot een uitermate geschikt cadeau voor de feestdagen.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher De Stentor
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2014-11-15
Publication date latest 2014-11-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789491637049 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!