Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 355580,
    "slug": "lekker-en-gezond-fermenteren",
    "nstc": null,
    "title": "Lekker en gezond fermenteren",
    "subtitle": "Alle basistechnieken stap voor stap uitgelegd - Van zuurkool tot kefir: heerlijke recepten voor gefermenteerde groenten, fruit, melkproducten en meer",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Kort gezegd betekent fermenteren het op een natuurlijke manier houdbaar maken van levensmiddelen. Het bijzondere aan gefermenteerd voedsel is dat het heel gezond is, het immuunsysteem versterkt en de darmflora verbetert. Maar hoe gaat het fermentatieproces precies in zijn werk? Cathrin Brandes houdt zich al jaren bezig met dit onderwerp en legt op een eenvoudige manier uit wat er achter een goede fermentatie zit, welke levensmiddelen er het meest geschikt voor zijn en welke lekkere gerechten je ermee kunt maken: zuurkool, kimchi, kombucha, zuurdesem\u2026 De mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij dit waardevolle boek zul je snel zelf een expert in fermentatie worden!\r\n",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-09-15",
    "publication_date_latest": "2019-09-26",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044754476",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:27:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:29:33+00:00",
    "publisher": {
        "id": 174,
        "slug": "zuidnederlandse-uitgeverij-znu",
        "name": "Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:42+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "449",
            "created_at": "2025-09-19T13:27:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:27:22+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Lekker en gezond fermenteren

Alle basistechnieken stap voor stap uitgelegd - Van zuurkool tot kefir: heerlijke recepten voor gefermenteerde groenten, fruit, melkproducten en meer
ID 355580
Slug lekker-en-gezond-fermenteren
Contributors
Annotation
Description Kort gezegd betekent fermenteren het op een natuurlijke manier houdbaar maken van levensmiddelen. Het bijzondere aan gefermenteerd voedsel is dat het heel gezond is, het immuunsysteem versterkt en de darmflora verbetert. Maar hoe gaat het fermentatieproces precies in zijn werk? Cathrin Brandes houdt zich al jaren bezig met dit onderwerp en legt op een eenvoudige manier uit wat er achter een goede fermentatie zit, welke levensmiddelen er het meest geschikt voor zijn en welke lekkere gerechten je ermee kunt maken: zuurkool, kimchi, kombucha, zuurdesem… De mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij dit waardevolle boek zul je snel zelf een expert in fermentatie worden!
Genres
Subjects
449 Inmaken en conserveren NUR
NSTC
Publisher Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2019-09-15
Publication date latest 2019-09-26
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044754476 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!