Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 198783,
    "slug": "lekker-richard-carroll",
    "nstc": null,
    "title": "Lekker! ",
    "subtitle": "koken met kruiden & specerijen",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Bij het kruiden van gerechten is het de kunst precies genoeg kruiden of specerijen te gebruiken om de smaak van het gerecht beter uit te laten komen zonder het uiteindelijke resultaat erdoor te laten overheersen. Sommige kruiden en specerijen laten zich optimaal combineren met bepaalde ingredi\u00ebnten en dat maakt koken nu juist zo spannend en leuk. Soms zijn de minst voor de hand liggende combinaties spectaculair lekker! In dit boek vindt u maar liefst honderdvijfentwintig tongstrelende recepten met verschillende spannende kruiden en specerijen. <br/>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2010-04-17",
    "publication_date_latest": "2010-04-17",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789036627467",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:14:06+00:00",
    "publisher": {
        "id": 216,
        "slug": "rebo-productions-bv",
        "name": "Rebo Productions B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:44+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 109012,
            "slug": "richard-carroll",
            "key_names": "Carroll",
            "names_before_key": "Richard",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Lekker!

koken met kruiden & specerijen
ID 198783
Slug lekker-richard-carroll
Contributors
Author : Richard Carroll
Annotation
Description Bij het kruiden van gerechten is het de kunst precies genoeg kruiden of specerijen te gebruiken om de smaak van het gerecht beter uit te laten komen zonder het uiteindelijke resultaat erdoor te laten overheersen. Sommige kruiden en specerijen laten zich optimaal combineren met bepaalde ingrediƫnten en dat maakt koken nu juist zo spannend en leuk. Soms zijn de minst voor de hand liggende combinaties spectaculair lekker! In dit boek vindt u maar liefst honderdvijfentwintig tongstrelende recepten met verschillende spannende kruiden en specerijen. <br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Rebo Productions B.V.
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2010-04-17
Publication date latest 2010-04-17
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789036627467 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!